Νικητές αγώνων και διαγωνισμών 7ου Πράσινου Ημιμαραθωνίου

Στον απόηχο της λήξης του 7ου Πράσινου Ημιμαραθωνίου αποστέλλουμε τα ανεπίσημα πρώιμα αποτελέσματα στους φίλους δρομείς προκειμένου να ενημερωθούν για την επίδοση τους ο καθένας ξεχωριστά. Μεγάλος ο συναγωνισμός στον αγώνα των 21 και 5 χλμ με ρεκόρ διαδρομών σε γυναίκες και άνδρες και στους δύο αγώνες!!! Επίσης η διοργάνωση είχε ρεκόρ συμμετοχών σε σχέση με προηγούμενες διοργανώσεις. Να ευχαριστήσουμε όλους και όλες όσους βοήθησαν αθλητές και εθελοντές προκειμένου να ξεπεράσουμε κάθε προηγούμενο.

Πρώτος νικητής στον αγώνα των 21χλμ ο κενυάτης Kisorio Hosea Kimeli με χρόνο 1.06.41, που αποτελεί και νέο ρεκόρ διαδρομής, δεύτερος ο συμπατριώτης του Koech Jiash Kipruto me 1.07.16 ενώ τρίτος τερμάτισε ο περσινός νικητής Simukeka Jean Baptiste από την Ρουάντα ο οποίος προερχόταν από τραυματισμό. Την εξάδα στους άνδρες συμπλήρωσαν ο Πιτσώλης Χαράλαμπος του ΓΑΣ Ιλισός με 1.11.01, ο Ντεντόπουλος Κωνσταντίνος της Ολυμπιάδας Πατρών με 1.19.52 και ο Dafa Kozma με 1.20.29. Στις γυναίκες πρώτη νικήτρια ήταν η Lagat Ivine Jeruto με χρόνο 1.18.00 που αποτελεί και ρεκόρ διαδρομής γυναικών, ενώ στην δεύτερη θέση τερμάτισε η Λαγωνίδου Ροδάμα του ΓΑΣ Ιλισός από την Κύπρο όπου με χρόνο 1.27.57 κατάφερε και έκανε πανκύπριο ρεκόρ ημιμαραθωνίου στην κατηγορία νέων αν και συμμετείχε σε αντίστοιχο αγώνα για πρώτη φορά, ενώ στην Τρίτη θέση είχαμε την Μπουκουβάλα Νίκη με χρόνο 1.37.41 (νικήτρια του 5ου Πράσινου Ημιμαραθωνίου).

Στον αγώνα των 10χλμ νικητής ήταν ο Γκίνης Σταύρος της Smart Run με χρόνο 34΄12΄΄ ενώ την δεύτερη και τρίτη θέση κατέλαβαν ο Γρίβας Γεράσιμος (ΣΔ Κεφαλονιάς) με 34΄37΄΄ και ο Μπαρμπαγιάννης Αθανάσιος (Tecnica Hellas) με χρόνο 34΄51΄΄ αντίστοιχα. Στις γυναίκες νικήτρια αναδείχθηκε η Νικολοπούλου Ελένη (ΓΕ Αγρινίου) με χρόνο 39΄54΄΄ ενώ στην δεύτερη και τρίτη θέση με χρόνο 44΄52΄΄ και 46΄58΄΄ βρέθηκαν αντίστοιχα η Μαραγιάννη Χριστίνα (ΣΔΥ Αγρινίου) και η Ντόστα Σταυρούλα.

Τέλος στον αγώνα των 5χλμ νικητής αναδείχτηκε ο Καραΐσκος Παναγιώτης (Πανελλήνιος ΓΣ) με χρόνο 15΄28΄΄ που αποτελεί και ρεκόρ διαδρομής το οποίο υπήρχε από την 1η διοργάνωση, με δεύτερο τον Τασσόπουλο Δημήτριο του Αθηνόδωρου Αιγιεύς (16΄01΄΄) και τρίτο τον Νικολακέα Νικόδημο του ΓΣ Ελ. Βενιζέλου / Smart Run (16΄20΄΄). Στις γυναίκες η Σπάθη Βασιλική του Πανελληνίου ΓΣ κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ διαδρομής με 18΄45΄΄ που αποτελεί και προσωπικό της ρεκόρ στα 5χλμ, ενώ την δεύτερη και τρίτη θέση μοιράστηκαν αντίστοιχα η Κοτσαχείλη Ισαβέλλα της Smart Run (19΄05΄΄) και η Σίμου Στέβη της ΓΕ Αγρινίου 19΄52΄΄.

Πολυπληθέστερος αθλητικός σύλλογος αναδείχτηκε η Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών ενώ πολυπληθέστερο γυμναστήριο το The Functional Department.

Κλείνοντας να ενημερώσουμε τους φίλους δρομείς που συμμετείχαν πως οι ακόλουθοι αριθμοί συμμετοχής είναι νικητές των κληρώσεων και παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την διοργάνωση προκειμένου να παραλάβουν τα δώρα τους (τηλ. επικοινωνίας 6978693293).

  • Νο 25 Δωρεάν διαμονή και συμμετοχή στον 1ο Αγώνα Δρόμου Αχελώος RUN.
  • Νο 2059 Δωρεάν διαμονή και συμμετοχή στον 1ο Αγώνα Δρόμου Αχελώος RUN.
  • No 223 Αθλητικό ρολόι Garmin.
  • No 209 Δωρεάν πακέτο εγγραφής στον 8ο Πράσινο Ημιμαραθώνιο.
  • Νο 299 Δωρεάν πακέτο εγγραφής στον 8ο Πράσινο Ημιμαραθώνιο.
  • Νο 490 Δωρεάν σετ αποθεραπείας Blackroll.
  • No 739 Δωρεάν σετ αποθεραπείας Blackroll.
  • Νο 1104 Δωρεάν σετ αποθεραπείας Blackroll.

Ο ΑΣΛ Φίλανδρος ανανεώνει το ραντεβού του για τον 8ο Πράσινο Ημιμαραθώνιο Δρόμο ακόμα πιο δυναμικά και πιο οικολογικά.

Εκ της διοργάνωσης του Πράσινου Ημιμαραθωνίου