Δίσκοι βινυλίου, εξώφυλλα δίσκων και ντισκομπάλες στον αποκριάτικο χορό της «Νέας Χορωδίας»

Ο Μουσικοχορευτικός Όμιλος «Νέα Χορωδία Λευκάδας» πραγματοποίησε και φέτος τον Αποκριάτικο χορό του, το Σάββατο 18-02-2017, στο art center «ΠΑΝΘΕΟΝ».

Τα μέλη και οι φίλοι του Ομίλου ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα.

Η ορχήστρα, αποτελούμενη κυρίως από διακεκριμένους Λευκαδίτες μουσικούς, ήταν εξαιρετική και μετέδωσε το κέφι στους παρευρισκόμενους που δεν σταμάτησαν στιγμή να χορεύουν.

Κεντρικό θέμα της διακόσμησης ήταν η χρυσή εποχή της ντίσκο.

Δίσκοι βινυλίου, εξώφυλλα δίσκων, ντισκομπάλες και ονόματα ντισκοτέκ που έγραψαν τη δική τους ιστορία στο νησί μας στόλιζαν από άκρη σε άκρη την αίθουσα.

Οι μεγαλύτεροι από εμάς ζήσαμε ανεπανάληπτες και ξέγνοιαστες στιγμές διασκέδασης στις ντισκοτέκ Night Fever, Spayetos, Pink Panther, Dadolis, Lagoon, Alexander, Babylon, Why not, Kastro κ.λπ.

Έκπληξη της βραδιάς αποτέλεσε η εμφάνιση πενταμελούς ομάδας μελών της Νέας Χορωδίας που χόρεψαν υπό τους ήχους του τραγουδιού Voulez-Vous του θρυλικού συγκροτήματος των Abba.

Ακολούθησε ξέφρενος χορός με ακούσματα τραγουδιών ντίσκο από τον Dj Τίμο Σουρτζή, έναν από τους πρωταγωνιστές εκείνης της εποχής και τον οποίο ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση και βοήθειά του.

Το  Δ.Σ.