Τακτική Γενική Συνέλευση της «Νέας Χορωδίας Λευκάδας»

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μουσικοχορευτικού Ομίλου «Νέα Χορωδία Λευκάδας» καλεί τα μέλη του Ομίλου σε Τακτική Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 5 μ.μ., στα γραφεία μας, επί της οδού Θ. Στράτου 3, (έναντι Ο.Τ.Ε.) με τα παρακάτω θέματα:

  1. Απολογισμός πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου
  2. Οικονομικός απολογισμός
  3. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και εξελεγκτικής επιτροπής
  4. Εκλογή νέου Δ.Σ. και εξελεγκτικής επιτροπής

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Τακτική Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017, στον ίδιο χώρο και ώρα 5 μ.μ., με τα ίδια θέματα και η εκλογική διαδικασία θα διαρκέσει μέχρι τις 8 μ.μ.

Οι υποψηφιότητες υποβάλλονται με έγγραφη αίτηση των ενδιαφερομένων προς το Δ.Σ., από Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017 μέχρι και την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017 και ώρες 6-8 μ.μ. στα γραφεία του Ομίλου μας.

Δικαίωμα συμμετοχής στην ψηφοφορία έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη.

Η τακτοποίηση μπορεί να γίνει και πριν την ψηφοφορία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Άγγελο Παπαδόπουλο, τηλ. 6938676596.

Το απερχόμενο Δ.Σ. επιθυμεί την εκδήλωση πολλών υποψηφιοτήτων ώστε να πλαισιωθεί το νέο Δ.Σ. με νέα μέλη που θα συνεισφέρουν στις δραστηριότητες του Ομίλου μας με νέες ιδέες και διάθεση προσφοράς.

Με την συνεχή στήριξη των μελών και των φίλων της, η Νέα Χορωδία Λευκάδας θα συνεχίσει την ανοδική της πορεία και θα διευρύνει το πολιτιστικό της έργο.

Το  Δ.Σ.