Δείτε 9 διάσημες συνεντεύξεις σε animation

Από μουσικούς μέχρι πολιτικούς, η σελίδα Blank on Blank μετατρέπει συνεντεύξεις γνωστών προσωπικοτήτων σε ολιγόλεπτες κινούμενες ιστορίες.

Μία συνέντευξη μπορεί να είναι παραπάνω από ενδιαφέρουσα όταν την ακούς ή οταν τη διαβάζεις, αλλά όχι απαραίτητα και όταν τη βλέπεις. Η σελίδα Blank on Blank εκμεταλλεύεται με τον δημιουργικότερο τρόπο αποσπάσματα συνεντεύξεων από γνωστές προσωπικότητες της μουσικής, του κινηματογράφου αλλά και της πολιτικής μετατρέποντάς τες σε μικρά animation επεισόδια και το αποτέλεσμα είναι παραπάνω από ενδιαφέρον. Εδώ συγκεντρώνουμε μερικές από αυτές.

Ο Leonard Cohen μιλά για τη γραφή του ενώ απαγγέλει και ένα ποιήμα του.

 

Μία συνέντευξη του Bob Dylan από όταν ήταν μόλις 20 και εμφανίστηκε στη ραδιοφωνική εκπομπή Folksingers Choice -προ Nobel εποχές.

 

“Είμαι ένας αποκρουστικός τύπος που μπορεί να το κάνει να φαίνεται γοητευτικό, αυτό με πληρώνουν να κάνω.”. Ο Bill Murray για το πώς να είσαι μισητός και επιτυχημένος σε συνέντευξη του 1988.

 

Ο Gene Wilder για το χιούμορ εντός και εκτός σκηνής.

 

Από ένα στούντιο του Λονδίνου, ο Tom Waits μας ταξιδεύει από το Stonehedge στους δρόμους της Νέας Υόρκης και από εκεί σε έναν χαβανέζικο εφιάλτη.

 

Μαθήματα κινηματογράφου από τον Martin Scorsese.

 

O σημαντικός κριτικός κινηματογράφου Roger Ebert σε μία συζήτηση με το συνεργάτη του Gene Siskel από το 1990 γύρω από το “εγώ” και τη δημιουργικότητα.

 

O Jimmy Carter για την επίδραση του Θεού και της θρησκείας στη ζωή του.

 

Η νεαρή Patti Smith μιλά το 1976 για τη λογοκρισία, τον Rimbaud και τον Dylan.

Γράφει η Ελένη Τζαννατου, Πηγή