Νέα ανανεωμένη σελίδα για το «Λευκάδα Ζην»

Επί σειρά ετών το ενημερωτικό μαγκαζίνο Λευκάδα Ζην φιλοξενούταν στην ιστοσελίδα Lefkadaslowguide. Μια ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε το 2010 με σκοπό να βοηθήσει τους επισκέπτες της Λευκάδας να οργανώσουν καλύτερα τη διαμονή τους στο νησί, προσφέροντάς τους πλούσια και έγκυρη πληροφόρηση.

Το Λευκάδα Ζην, μέσα από μια πορεία συνεχούς ανανέωσης και ζύμωσης, αναπτύχθηκε παρέχοντας ποικίλο πληροφοριακό υλικό τόσο για τα τοπικά δρώμενα όσο και για τις ελληνικές και διεθνείς τάσεις στον εναλλακτικό τουρισμό, τον πολιτισμό και το περιβάλλον. Το πολυθεματικό του όμως περιεχόμενο  «ασφυκτιούσε» στον περιορισμένο χώρο που του είχε παραχωρηθεί!

Ήταν καιρός λοιπόν να γίνει μια αλλαγή που θα του επέτρεπε να ωριμάσει, αλλά όχι εις βάρος του portal www.lefkadaslowguide.gr  που απευθύνεται κατά κύριο λόγο στους επισκέπτες του νησιού, που το επίκεντρο του δικού τους ενδιαφέροντος δεν στρέφεται γύρω από την τοπική μας θεματολογία.

Η λύση ήταν ένα βελούδινο διαζύγιο! Το Λευκάδα Ζην αποκτά τη δική του ξεχωριστή πλατφόρμα σε ένα κανονικό domain www.lefkadazin.gr και κατακτά και επισήμως το φυσικό του χώρο στο διαδικτυακό περιβάλλον. Μια μικρή περιήγηση στη νέα του μορφή φανερώνει τα πλεονεκτήματα αυτής της αλλαγής…

Επιπροσθέτως, η ιστοσελίδα lefkadaslowguide μπορεί πλέον να επικεντρωθεί περισσότερο στις ανάγκες των επισκεπτών της Λευκάδας, κάτι που ήδη φαίνεται από τη νέα μορφή που αποκτά η κεντρική της σελίδα αυτόματα με αυτή την αλλαγή. Σύντομα θα γίνει και μια γενναία αναβάθμιση στην σελίδα συνολικά.