Κάθε ποδηλάτης γίνεται Άγιος Βασίλης για μία μέρα!

Κάνοντας μια μικρή ή μεγάλη δωρεά, στον σύλλογο Γονέων και Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Ν. Άρτας, Π.Κ.Ε.Κ.Α.Ε.Α. «Αγία Θεοδώρα», συμμετέχει σε μια γιορτινή ποδηλατοβόλτα αλληλεγγύης, που διοργανώνει ο Ποδηλατικός Όμιλος Άρτας, στην πόλη της Άρτας. Όλοι οι συμμετέχοντες στολίζουν το ποδήλατό τους, φορούν στολές Άγιου Βασίλη, και ποδηλατούν μέσα στη πόλη. Όλη η Πόλη καλείται να συμμετάσχει, βοηθώντας τους Άγιους Βασίληδες, προσφέροντας στα παιδιά που έχουν ανάγκη. To Santa Βike Arta ολοκληρώνεται με μουσική εκδήλωση στον χώρο του Κάστρου της Άρτας και κλήρωση με πλούσια δώρα.

Ποιος μπορεί να συμμετάσχει;

Καθένας που διαθέτει στολισμένο ποδήλατο, χαμόγελο και μπορεί να ποδηλατήσει μια εύκολη και επίπεδη διαδρομή. Παιδιά επιτρέπονται μόνο με τη συνοδεία ενήλικα. Ο καθένας φέρει προσωπικά την πλήρη ευθύνη των πράξεών του και οι διοργανωτές δεν φέρουν κάποια ευθύνη.

Τι να φέρεις;
Για να συμμετάσχεις, παρακαλώ φέρε:
1. Ένα χριστουγεννιάτικα στολισμένο ποδήλατο
2. Christmas spirit
3. Χαμόγελο

Που;
Σημείο εκκίνησης: Πλατεία Αγ.Δημητρίου Άρτας.Ποδήλατουμε μια ξεκούραστη και επίπεδη διαδρομή, και καταλήγουμε στο Κάστρο της Άρτας, μετά από 1.30h.

Πότε;
Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016, ώρα συνάντησης 3.30 μ.μ.

Γιατί;
Επειδή είναι Χριστούγεννα και ο καθένας μας αξίζει ένα χαμόγελο!

Πόσο κοστίζει;
Η συμμετοχή προϋποθέτει μια μικρή ή μεγάλη δωρεά στον σύλλογο Γονέων και Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Ν. Άρτας, Π.Κ.Ε.Κ.Α.Ε.Α. “Αγία Θεοδώρα”. Άρτα, 25/11/2016 Λεζάντα περιγραφής εικόνας ή γραφικού. Λεζάντα περιγραφής εικόνας ή γραφικού.

Τι σου παρέχουμε;
1. Στολή Άγιου Βασίλη (Η παράδοση των στολών στους συμμετέχοντες, θα γίνει λίγες μέρες πριν από τη ποδηλατοβόλτα)

Όροι συμμετοχής: Δηλώνω υπεύθυνα ότι γνωρίζω όλες τις συνθήκες της διοργάνωσης Santa Bike Arta και κυρίως το γεγονός ότι η διαδρομή δεν επιβλέπεται από τους διοργανωτές. Έχω ενημερωθεί πλήρως για ό,τι αφορά τη διοργάνωση και μου λύθηκε κάθε απορία. Λαμβάνω μέρος φέροντας προσωπικά την πλήρη ευθύνη των πράξεών μου και δεν έχω οποιαδήποτε αξίωση από τους διοργανωτές για απώλεια τιμαλφών, απώλεια αντικειμένων, τραυματισμού μου, ηθικής προσβολής μου και οποιασδήποτε άλλης βλάβης ή ζημίας ήθελε προξενηθεί σε μένα από τη συμμετοχή μου σε αυτήν τη διοργάνωση.

via