Το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας με το Σωματείο Πολιτών «Διάζωμα» και σε συνέχεια συνεργειών για την προβολή του προγράμματος για τη διάσωση και την ανάδειξη του Αρχαίου Θεάτρου της Κασσώπης, το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας παρουσιάζει στην Αθήνα τη μουσικοθεατρική παράσταση «Του κύκλου τα γυρίσματα».

Το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας, συμμετέχοντας στη δράση «Υιοθεσία αρχαίων θεάτρων. Μαθητές ξεναγούν μαθητές στα αρχαία θέατρα» παρουσίασε ένα μικρό μέρος της παράστασης στο Αρχαίο Θέατρο της Κασσώπης την Κυριακή 17 Απριλίου 2016. Πολλά μέλη του Διαζώματος είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν με ιδιαίτερη συγκίνηση το θεατρικό δρώμενο στο Μεγάλο Θέατρο της Κασσώπης, που «ζωντάνεψε» για πρώτη φορά μετά από αιώνες, στη διάρκεια της εκδήλωσης του Διαζώματος «Τα σχολεία υιοθετούν. Η κοινωνία αγκαλιάζει».

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016 στις 12 μ.μ. στη σκηνή του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν – Υπόγειο, παρουσιάζεται η παράσταση «Του κύκλου τα γυρίσματα» για το κοινό της Αθήνας. Η παράσταση έχει τεθεί υπό την σκέπη του «Διαζώματος» και την προσωπική υποστήριξη του Προέδρου του κ. Σταύρου Μπένου.

via