Με την Philoxenia στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησαν χθες οι διεθνείς εκθέσεις τουρισμού

Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης
18-20 Νοεμβρίου 2016

Το διεθνές ραντεβού για τον Ελληνικό τουρισμό ξεκίνησε στην 32η διεθνή έκθεση τουρισμού, Philoxenia στη Θεσσαλονίκη. Η σημαντικότερη τουριστική έκθεση της χώρας άνοιξε εχθές τις πύλες της και υποδέχθηκε επαγγελματίες και κοινό από την Ελλάδα και το εξωτερικό με σκοπό να αναδείξει τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που προσφέρει ο ελληνικός τουρισμός.

Η υπουργός τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, φάνηκε αισιόδοξη για τις φετινές τουριστικές επιδόσεις της χώρας ενώ ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά ήταν τα μηνύματα που εισπράξαμε από τους εμπορικούς επισκέπτες.

Από το κορυφαίο τουριστικό γεγονός της χρονιάς δεν θα μπορούσαν να λείπουν ο ανανεωμένος οδηγός, Destination Lefkada 2017 και το καινούριο πολυτελές έντυπο της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων Λευκάδας Accommodation in Lefkada your affordable luxury, στο πρώτο τους ταξίδι για φέτος, ως ιδανικοί πρεσβευτές του νησιού προωθώντας τους επαγγελματίες του τουρισμού της Λευκάδας και βοηθώντας τον επισκέπτη να γνωρίσει τον πλούτο και την ανεξάντλητη ομορφιά του νησιού, δίνοντάς του ποικίλες ποιοτικές επιλογές για διασκέδαση, διαμονή, φαγητό και αγορές.

Το έντυπο Destination Lefkada 2017 όπως και ο οδηγός Accommodation in Lefkada your affordable luxury, φιλοξενούνται στο περίπτερο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, όπου και προβάλλεται το νησί της Λευκάδας από τον εκπρόσωπο της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας και προϊστάμενο του τμήματος Τουρισμού, κ. Σπύρο Ζαμπέλη.

Δείτε κάποια στιγμιότυπα από την πρώτη ημέρα της έκθεσης