Επαναλειτουργία του ΚΑΠΗ του Δήμου Λευκάδας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι, την Τρίτη 14/6/2022 θα επαναλειτουργήσει το ΚΑΠΗ στην πλατεία του Μαρκά. Οι ώρες λειτουργίας θα είναι Δευτέρα με Παρασκευή, και ώρες 8:00 με 14:00.

Κατά την διάρκεια των δύο τελευταίων ετών, με τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα λόγω την πανδημίας του covid-19, ο χώρος που στεγαζόταν το ΚΑΠΗ χρησιμοποιήθηκε από την ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ για την διενέργεια rapid τεστ. Ο ρόλος που έπαιξε η χρήση του συγκεκριμένου κτιρίου ήταν σημαντική για τον έλεγχο της πανδημίας του νησιού μας και την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

Τέλος Μαΐου η ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ μετακόμισε στο χώρο του ΕΚΑΒ στο Παλιό Νοσοκομείο, έτσι ώστε να ελευθερωθεί ο χώρος και να επαναλειτουργήσει το ΚΑΠΗ. Ο Δήμος Λευκάδας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα (απολύμανση, καθαρισμό κλπ), για την ασφαλή επιστροφή των ωφελουμένων.

Με την ελπίδα που φέρνει η υγειονομική χαλάρωση, σε συνδυασμό με το υψηλό ποσοστό εμβολιαστικής κάλυψης που υπάρχει στην Ελλάδα, κάνουμε βήματα ώστε να επανέλθουμε στην προ covid κανονικότητα μας. Παρακαλούμε όλους για την αυστηρή τήρηση του μέτρου της χρήσης της μάσκας εντός του ΚΑΠΗ, και των κανόνων αποστάσεων και υγιεινής.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ