ΔΕΠΟΚΑΛ: Προσλήψεις για το θερινό camp στη Βασιλική

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

Η Κοινωφελής ΔΕΠΟΚΑΛ Δήμου Λευκάδας ύστερα από την υπ’ αριθ. 8/2022 απόφαση του Δ.Σ., ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού τριών (3) ατόμων, προς κάλυψη των αναγκών της επιχείρησης για το Θερινό Camp στην Βασιλική για τις εξής κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα χρονική περίοδο:

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ
 

Γυμναστής/α

 

 

1

 

 

Δύο (2)  μήνες
Νηπιαγωγοί

(ελλείψει Νηπιαγωγών, θα απασχοληθούν Δάσκαλοι/ες και έπονται Βρεφονηπιοκόμοι)

 

 

2

   

 

Δύο (2)  μήνες

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:

Αναφέρουμε ενδεικτικά:

  1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας
  2. Φωτοαντίγραφο του τίτλου των σπουδών τους. Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής επίσημη μετάφραση αυτού.
  3. Υπεύθυνη δήλωση του Ν 1599/1986 στην οποία να δηλώνουν αν το αμέσως προηγούμενο δωδεκάμηνο που συμπληρώνεται κατά την τελευταία ημέρα της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων έχουν απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο του άρθρου 14 παρ. 1 του Ν. 2190/1994 με την ιδιότητα του εποχιακού υπαλλήλου ή για κάλυψη περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών, ή όχι. Σε περίπτωση που έχουν απασχοληθεί να δηλώνουν την υπηρεσία στην οποία απασχολήθηκαν και την ακριβή χρονική διάρκεια της απασχόλησης (έναρξη και λήξη).
  4. Προηγούμενη και βεβαιωμένη προϋπηρεσία – εμπειρία σε προγράμματα θερινής απασχόλησης, σε προγράμματα μαζικού αθλητισμού, στην εκπαίδευση

Σε περίπτωση που υπάρξει ανάγκη να απασχοληθούν επί πλέον γυμναστές ή νηπιαγωγοί κ.τ.λ. θα χρησιμοποιηθεί ο πίνακας κατάταξης επιτυχόντων.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης (Δ/νση: Αντωνίου Τζεβελέκη & Υπ. Αθ. Κατωπόδη (Διοικητήριο), τηλ: 2645060517) και αρμόδια για την παραλαβή είναι η υπάλληλος κα. Αγγέλου Όλγα κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Οι  ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά από Τετάρτη 25 Μαΐου 2022 έως Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ