Το 1ο Ionian Yachting Festival & Gastronomy έρχεται στη Λευκάδα τον Μάιο

Το 1ο Φεστιβάλ Yachting στη Λευκάδα είναι γεγονός. Το Ionian Yachting Festival & Gastronomy θα πραγματοποιηθεί από 19-22 Μαΐου 2022 στη μαρίνα της Λευκάδας.

Διοργανώνεται από την εταιρία Mact Media Group και την υποστήριξη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων , του Δήμου Λευκάδας και του Επιμελητηρίου Λευκάδας.

Στο Φεστιβάλ θα πάρουν μέρος εκθέτες που ασχολούνται με το Yachting , το Θαλάσσιο Τουρισμό και την Γαστρονομία και σκάφη κυρίως από την περιοχή των Ιονίων Νήσων αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Βασική αρχή του Ionian Yachting Festival & Gastronomy αποτελεί η αλληλεπίδραση του θαλάσσιου Τουρισμού με την Γαστρονομία του Ιουνίου Πελάγους.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να επιβιβαστούν σε σκάφη, κάθε λογής, και να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες είτε της απόκτησης ιδιόκτητου σκάφους, είτε ναύλωσης ενός επαγγελματικού σκάφους, με ή χωρίς πλήρωμα, να γνωρίσουν νέα προϊόντα , να γευθούν τοπικά προϊόντα και γεύσεις και να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις στα πλαίσια της εκθεσης που έχουν σκοπό την ανάδειξη της περιοχής.

Τις ημέρες του φεστιβάλ θα παρουσιαστούν Εταιρίες Θαλάσσιου Τουρισμού και Yachting , εταιρίες με προϊόντα που συνεργάζονται με το Yachting , εταιρίες με παραδοσιακά τοπικά προϊόντα. Η Γαστρονομία είναι ένα αλληλένδετο κομμάτι με τον Θαλάσσιο Τουρισμό και θα δώσει την ευκαιρία στους επισκέπτες να γευθούν παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής.

Θα υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι για Β2Β συναντήσεις με επιχειρηματίες και Brokers που θα συναντηθούν με τους επαγγελματίες του Yachting. Θα πραγματοποιηθούν μεγάλα events για τα οποία θα ενημερωθείτε με αναλυτικό πρόγραμμα σύντομα. Στην διάρκεια του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν Συνεδριακές Εκδηλώσεις, για τους επαγγελματίες και το κοινό.

Είναι σημαντικό που το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο λιμάνι της Λευκάδας καθώς θα συμβάλει στην ενίσχυση της προβολής της περιοχής αλλά και στην τόνωση της επιχειρηματικότητας.