Π.Ε. Λευκάδας: Μεγάλο το ενδιαφέρον και εκτός Λευκάδας για τη Μαρίνα στο Νυδρί

Δελτίο Τύπου

Ανδρέας Κτενάς: «Το Τουριστικό Καταφύγιο Νυδρίου προσελκύει το ενδιαφέρον και εκτός Λευκάδας» – Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας στο Ionian TV

«Η κατασκευή του Τουριστικού Καταφυγίου στο Νυδρί έχει τραβήξει το ενδιαφέρον μέσων του κέντρου και της περιφέρειας, γεγονός που προβάλει το νησί μας, ενόψει και της επερχόμενης τουριστικής περιόδου» ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς, μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Ionian TV (Ionian Channel) στην Πάτρα.

Ο κ. Κτενάς, στο πλαίσιο των συναντήσεών του στην έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, το πρωί της Τετάρτης (2/2/2022) ήταν προσκεκλημένος του τηλεοπτικού σταθμού.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, γνώρισε από κοντά τους δημοσιογράφους του σταθμού, ξεναγήθηκε στα στούντιο και στη συνέχεια είχε συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ionian TV και Αντιπρόεδρο της Ένωσης Ενημερωτικών Τηλεοράσεων Ελληνικής Περιφέρειας, Σπύρο Καμπιώτη, όπου μεταξύ άλλων η συζήτηση επικεντρώθηκε σχετικά με τις τηλεοπτικές ζώνες εκπομπής των περιφερειακών σταθμών.

«Είναι κρίμα ένα από τα πιο δυνατά περιφερειακά μέσα στην Ελλάδα, να εκπέμπει μόνο στη μισή Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Όσο και αν διευκολύνουν οι ψηφιακές πλατφόρμες μετάδοσης μέσω Ίντερνετ, φαντάζει πιο λογικό οι ζώνες εκπομπής των περιφερειακών σταθμών να προσαρμοστούν στα γεωγραφικά όρια των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες ενημέρωσης των τοπικών κοινωνιών» ανέφερε σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς.

Φυσικά, δεν έλλειψε το ενδιαφέρον για την κατασκευή του Καταφυγίου Τουριστικών Σκαφών στο Νυδρί, που γίνεται στο πλαίσιο του στρατηγικού έργου AI SMART του Προγράμματος INTERREG V-A Ελλάδα-Ιταλία 2014-2020, όπου ζητήθηκε δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας για το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του σταθμού της ίδιας ημέρας.

Δείτε τη δήλωση και το ρεπορτάζ για το Τουριστικό Καταφύγιο στο Νυδρί