Δήμος Λευκάδας: Αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήμαρχος Λευκάδας Χαράλαμπος Καλός: «Συνεχίζουμε με την φροντίδα και τον καλλωπισμό των γειτονιών του δήμου μας».

Εγκρίθηκε την Παρασκευή 17/12/2021 με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής η μελέτη, τα τεύχη δημοπράτησης και ο καθορισμός τρόπου και εκτέλεσης του έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ», π/υ 200.000,00€, από πιστώσεις της ΣΑΤΑ 2021.

Συγκεκριμένα, προβλέπονται  εργασίες αναπλάσεων κοινόχρηστων χώρων στις Κοινότητες: Φτερνού (ανάπλαση πλατείας και βελτίωση δρόμου), Αγίου Πέτρου (κατασκευή πέτρινης κρήνης), Πόρου (διαμόρφωση μικρής πλατείας και χώρου στάθμευσης), Αγίου Ηλία (πλακοστρώσεις δρόμων), Τσουκαλάδων (πλακοστρώσεις δρόμων), Καβάλου (καθαίρεση πλακόστρωτου λόγω ολισθηρότητας και στρώσιμο σκυροδέματος), Κομηλιού (διαμόρφωση πλατείας), Λευκάδας (εργασίες πλακόστρωσης στην πλατεία στις εργατικές κατοικίες και τοποθέτηση νέων φωτιστικών και καινούργια παγκάκια στην πλατεία Ζαμπελίων), Βασιλικής (διάστρωση κυβόλιθων) και Σύβρου (διαμόρφωση χώρου πλησίον πλατείας και φύτευση θάμνων).

Προχωράμε με εκτεταμένες παρεμβάσεις συντήρησης και καλλωπισμού των κοινόχρηστων  χώρων στην Λευκάδα μας. Είναι θέμα αισθητικής αλλά και ασφάλειας για όλους τους κατοίκους και επισκέπτες.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ