Online Workshop με θέμα «Η Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία μοχλός ανάπτυξης της Ισότητας των Φύλων»

Δελτίο Τύπου

Η Equal Society και το Κέντρο Στήριξης Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (Κ.ΑΛ.Ο) «Social Value» που δραστηριοποιείται στο νησί της Λευκάδας, σας προσκαλούν να συμμετάσχετε την Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 18:00 στο online workshop με θέμα «Η Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία μοχλός ανάπτυξης της Ισότητας των Φύλων».

Η προώθηση της ισότητας αποτελεί στις μέρες μας μια αναγκαιότητα, ειδικά μετά τα απογοητευτικά νούμερα που τοποθετούν τη χώρα μας στην 98η θέση στην Ισότητα των Φύλων μεταξύ 156 χωρών για το 2021.

Ως εκ τούτου, ο στόχος του workshop είναι διττός. Αφενός, είναι η ενημέρωση των γυναικών αναφορικά με τη δυναμική της επιχειρηματικότητας, την προώθησης της απασχόλησης και επαγγελματικής ανέλιξης, αποδεσμευμένη από αναχρονιστικά κοινωνικά στερεότυπα. Μέσα από μια σειρά δομημένων τακτικών και εργαλείων, θα παρακολουθήσουμε όλους τους σύγχρονους τρόπους προώθησης της γυναικείας επιχειρηματικότητας με βάση ευρωπαϊκά πρότυπα και case studies, ώστε να αποκτήσουν όλες οι ενδιαφερόμενες πρακτικά και ψυχολογικά εργαλεία στήριξης και προώθησης της εργασίας.

Αφετέρου, μέσω του workshop, προάγεται η ισότιμη αντιμετώπιση γυναικών και ανδρών στους χώρους εργασίας σε ζητήματα συμπεριφοράς, εργασιακών υποχρεώσεων καθώς και μισθολογικών αξιώσεων.

Σας προσκαλούμε να «εκπαιδευτείτε» μαζί μας και να συμβάλλετε ενεργά στην προώθηση ενός υγιούς εργασιακού πλαισίου όπου το ζήτημα της ισότητας παύει να αποτελεί ζήτημα και γίνεται δεδομένο.

Δηλώσεις Συμμετοχής

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο online σεμινάριο παρακαλώ όπως αποστείλετε email στο kalo@equalsociety.gr με το όνομά σας γράφοντας στο θέμα: Συμμετοχή στο online σεμινάριο: Η Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία μοχλός ανάπτυξης της Ισότητας των Φύλων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 26453.02011.