Έναρξη μαθημάτων της Παιδικής-Εφηβικής Χορωδίας του «Ορφέα» Λευκάδας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Ορφέα» Λευκάδας με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη μαθημάτων της Παιδικής-Εφηβικής Χορωδίας του Ομίλου.

Αγαπητοί Γονείς, να είστε βέβαιοι ότι πρώτο μας μέλημα είναι η διασφάλιση της υγείας των μαθητών, με την τήρηση όλων των πρωτοκόλλων ασφάλειας των υγειονομικών αρχών, που θα εφαρμόζονται σχολαστικά από τους υπεύθυνους του Ομίλου. Ο «Ορφέας» Λευκάδας εύχεται σε παιδιά, γονείς και δασκάλους, καλή νέα σχολική και πολιτιστική χρονιά, με υγεία, πρόοδο, ήθος και πάνω απ’ όλα ομαδικό πνεύμα!

Σχετικά με την Παιδική Χορωδία του «Ορφέα»

Iδρύθηκε τον Οκτώβρη του 2013 και αμέσως πλαισιώθηκε από πλήθος παιδιών.

Στόχος της είναι να φέρει τους νέους σε επαφή με τη μουσική και το τραγούδι μέσω του χορωδιακού συνόλου, ώστε να βιώσουν τις ευεργετικές επιδράσεις της μουσικής, αλλά και της συλλογικότητας, με στόχο την ψυχαγωγία και την πνευματική καλλιέργεια.

Πρώτη δημόσια εμφάνιση η Παιδική Χορωδία πραγματοποίησε τα Χριστούγεννα του 2013, τραγουδώντας στους δρόμους της πόλης τα παραδοσιακά επτανησιακά κάλαντα. Από τότε συμμετέχει ενεργά στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας με συναυλίες αλλά και με συμμετοχές σε χορωδιακά φεστιβάλ εντός και εκτός Λευκάδας.

Το ρεπερτόριο της περιλαμβάνει χορωδιακές συνθέσεις Ελλήνων και ξένων συνθετών,  μελωδίες των Mozart, Schubert και παραδοσιακούς λατινικούς ύμνους αλλά και έργα από τον σύγχρονο κινηματογράφο, pop, musical και spirituals.

Υπεύθυνη διδασκαλίας και διεύθυνσης: Περδικάρη Ελενη
Πληροφορίες: Περδικάρη Ελένη 6948592613, Κατερίνα Μεσσήνη 6972294479

Εγγραφές: Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021
Ώρες 5-7 το απόγευμα στο κτήριο του «Ορφέα», Οδός Στεφανίτση 1, 31100 Λευκάδα
Έναρξη προβών: Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021
Παιδικό τμήμα 5-6, Εφηβικό τμήμα 6-7