Ο «Ορφέας» Λευκάδας δίπλα στους πυρόπληκτους

 Προσφέρει το ποσό των 1000 Ευρώ στους πληγέντες

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Ορφέα» Λευκάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την κατάθεση του ποσού των 1000 Ευρώ σε πολίτες που επλήγησαν από τις καταστροφικές φωτιές φέτος το καλοκαίρι.

Αγαπητοί φίλοι του «Ορφέα» πάρα τις πραγματικά πολύ δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στα πολιτιστικά σωματεία λόγω της πανδημίας ο «Ορφέας» Λευκάδας κατάφερε να διοργανώσει με μεγάλη επιτυχία δυο καλοκαιρινές εκδηλώσεις που διεξήχθησαν στο κηποθέατρο «Άγγελος Σικελιανός». Στόχος και των δυο εκδηλώσεων φέτος ήταν να αποδείξουμε ότι πολιτισμός σημαίνει πάνω από όλα αλληλεγγύη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε τις κρίσιμες ώρες όπου η χώρα μας δοκιμάστηκε από καταστροφικές φωτιές να σταθούμε έμπρακτα στο πλευρό των συνανθρώπων μας που επλήγησαν και να διαθέσει ένα μέρος των εσόδων από τις δυο εκδηλώσεις προκειμένου να ανακουφιστούν οι πληγέντες. Αυτό και καταφέραμε, έτσι την Παρασκευή,17 Σεπτεμβρίου 2021 κατατέθηκε στον ειδικό τραπεζικό λογαριασμό της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ιονίων Νήσων για την υποστήριξη των πυρόπληκτων το ποσό των 1000 Ευρώ.

Την Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021 ο πρόεδρος του «Ορφέα» Αποστόλης Καραβίας με την γραμματέα του Ομίλου και υπεύθυνη ΜΜΕ κα K. Μεσσήνη και την ταμεία κα E. Αθανίτη επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Λευκάδας κο X. Καλό προκειμένου να τον ευχαριστήσουν για την συνδιοργάνωση των εκδηλώσεων και να τον ενημερώσουν για το ποσό που επρόκειτο να κατατεθεί στους πυρόπληκτους. Ο Δήμαρχος Λευκάδας συνεχάρη τον «Ορφέα» για αυτή την πρωτοβουλία, ειδικά με τις συνθήκες που επικρατούν ένα σωματείο να εστιάζει με τις εκδηλώσεις του στην αλληλεγγύη είναι κάτι που πραγματικά αξίζει να τονιστεί και διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Λευκάδας θα είναι δίπλα σε όλα τα σωματεία του νησιού τα οποία όλα δίνουν έναν αγώνα για την επιβίωση τους.

Ο «Ορφέας» Λευκάδας ευχαριστεί όλους που στήριξαν τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Ομίλου και εύχεται σε παιδιά, γονείς και δασκάλους, καλή νέα σχολική και πολιτιστική χρονιά, με υγεία, πρόοδο, ήθος και πάνω απ’ όλα ομαδικό πνεύμα! Σύντομα θα ανακοινωθεί η έναρξη λειτουργίας των τμημάτων για το 2021-2022!

Το ΔΣ