Π.Ε. Λευκάδας: Άρχισε η ανακατασκευή του προαυλίου του 4ου Νηπιαγωγείου Λευκάδας

Δελτίο Τύπου

Π.Ε. Λευκάδας: Έναρξη του νέου έργου συντήρησης Σχολικών Μονάδων – Άρχισε η ανακατασκευή του προαυλίου του 4ου Νηπιαγωγείου Λευκάδας

Το 4ο Νηπιαγωγείο Λευκάδας επισκέφθηκε σήμερα (9/9/2021) ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς, όπου ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανακατασκευή του προαύλιου χώρου της μονάδας.

Ο κ. Κτενάς ενημερώθηκε από τον ανάδοχο του έργου για την πρόοδο των εργασιών, στον οποίο υπογράμμισε την ανάγκη για αυστηρή τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.

Ήδη, έχει αφαιρεθεί το παλιό μπετόν του προαυλίου του Νηπιαγωγείου και τις επόμενες ημέρες θα μεταφερθούν τα μπάζα σε ειδικό χώρο υποδοχής για ανακύκλωση. Επιπλέον, θα γίνει διάστρωση του προαυλίου με νέο σκυρόδεμα, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο χώρος για τον αγιασμό των νηπίων την ερχόμενη Δευτέρα. Αμέσως μετά, θα ακολουθήσουν οι τελικές εργασίες επίστρωσης του προαυλίου με ελαστικά πλακίδια ασφαλείας.

Οι εργασίες στο 4ο Νηπιαγωγείο Λευκάδας γίνονται στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση Σχολικών Μονάδων Π.Ε. Λευκάδας», προϋπολογισμού 63.000 ευρώ, που χρηματοδοτείται από ιδίους πόρους της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας. Στο εν λόγω έργο περιλαμβάνονται επίσης εργασίες συντήρησης και στο σχολικό συγκρότημα του 1ου Γυμνασίου – Λυκείου Λευκάδας, αλλά και στο συγκρότημα του 2ου & 3ου Δημοτικού Σχολείου Λευκάδας.