10 λογαριασμοί στο Instagram που μας «ταξιδεύουν»

Ψάξαμε και βρήκαμε τους 10 καλύτερους ταξιδιωτικούς λογαριασμούς στο Instagram, για να μπορέσετε να φτιάξετε bucket list με όλα εκείνα τα μέρη που θα επισκεφτείτε μόλις λήξει η πανδημία.

Από τις χιονισμένες κορυφές των Άλπεων και τα γαλάζια νερά των νησιών του Ειρηνικού, μέχρι τις αρχαίες πόλεις της Μεσογείου και τις ζούγκλες τις Νοτίου Αμερικής, ο πλανήτης μας είναι γεμάτος ομορφιές, οι οποίες περιμένουν να τις ανακαλύψουμε.

Με την πανδημία του κορωνοϊού όμως, το να γεμίσεις την βαλίτσα σου και να μπεις σε ένα αεροπλάνο, δεν είναι εύκολη υπόθεση, που σημαίνει πως τα ταξίδια μπήκαν για λίγο στον πάγο. Όσο όμως, υπάρχουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μπορούμε να ταξιδεύουμε έστω και εικονικά.

Η Popaganda βρήκε τους 10 καλύτερους ταξιδιωτικούς λογαριασμούς στο Instagram, για να μπορέσετε να φτιάξετε bucket list με όλα εκείνα τα μέρη που θα επισκεφτείτε μόλις λήξει η πανδημία.

@earthpix

Είτε ψάχνετε τον επόμενο προορισμό σας, είτε θέλετε απλά να «χαζέψετε» τις ομορφιές της Γης, αυτός ο λογαριασμός είναι σίγουρο πως θα γίνει ο αγαπημένος σας.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🌎 EarthPix 🌎 (@earthpix)

@beautifildestinations

Τοπία, ξενοδοχεία, φαγητά. Αυτός ο λογαριασμός τα έχει όλα. Μερικοί από τους πιο ταλαντούχους ταξιδιωτικούς φωτογράφους μοιράζονται εδώ τις εικόνες τους.

@wearetravelgirls

Η Becky και η Vanessa αγαπούν τα ταξίδια και αγαπούν επίσης να δίνουν συμβουλές και tips για κάθε μέρος. Μια «βόλτα» στην σελίδα τους θα σας πείσει.

@muradosmann

Ο Murad και η Natalya Osman έχουν έναν από τους πιο εμβληματικούς ταξιδιωτικούς λογαριασμούς στο Instagram. Μάλιστα, το περιοδικό Forbes τους έχει κατατάξει στην τριάδα με τους καλύτερους travel influencers στον κόσμο. Άλλωστε και ποιος δεν έχει μιμηθεί την iconic πόζα τους, όπου εκείνη του ζητά να την ακολουθήσει;

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MURAD OSMANN (@muradosmann)

@lucylaucht

Ο λογαριασμός αυτός θυμίζει περισσότερο γκαλερί παρά λογαριασμό του Instagram. Μητροπόλεις, παραλίες και λίγη μόδα που και που, θα σας κάνουν να περιηγηθείτε για πολύ ώρα στον κόσμο της Lucy.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lucy Rose Laucht (@lucylaucht)

@wonderful_places

Υπάρχει λόγος που αυτός ο λογαριασμός έχει σχεδόν 16 εκατομμύρια followers. Αν δεν μας πιστεύετε ρίξτε μια ματιά.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wonderful Places (@wonderful_places)

@gypsea_lust

Οι φωτογραφίες της Laurel Bullen σε κάνουν να θες να κλείσεις αμέσως εισητήρια για το επόμενο ταξίδι σου.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by lauren bullen (@gypsea_lust)

@jackharding

Ο Jack Harding κάνει κάθε ταξδι να μοιάζει με μια περιπέτεια που δεν θες να τελειώσει.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jack Harding (@jackharding)

@calsnape

Ο Callum Snape, ένας επαγγελματίας φωτογράφος, έχει το μοναδικό ταλέντο να αποτυπώνει τοπία με τον πιο αναπάντεχο τρόπο.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Callum Snape (@calsnape)

@theprettycities

Υπάρχουν εκείνοι που λατρεύουν την φύση, αλλά υπάρχουν και αυτοί που αγαπούν τις πόλεις και τα στενά τους. Αν ανήκετε στους δεύτερους, τότε αυτό ο λογαριασμός είναι σαν να έχει φτιαχτεί για εσάς.

Πηγή