Πασχαλινά δώρα αγάπης από την Equal Society

Δώρα στα μικρά παιδιά, όσων οικογενειών υποστηρίζονται από τις Κοινωνικές Δομές στη Λευκάδα πρόσφερε η Equal Society με την υποστήριξη του Οίκου Πρόνοιας της Ιεράς Μητρόπολης Λευκάδος και Ιθάκης.

Μέλη του Οργανισμού της Equal Society μαζί με τον π. Παναγιώτη Ζαβιτσάνο, διευθυντή του Οίκου Πρόνοιας, μοίρασαν σε δεκάδες παιδιά τα πασχαλινά δώρα στο χώρο του κοινωνικού φαρμακείου με τις ευχές για υγεία και ελπίδα για το αύριο.

«Οι σκέψεις όλων μας είναι στα μικρά παιδιά που βιώνουν χωρίς να έχουν καμία ευθύνη, τις επιπτώσεις της πανδημίας και της οικονομικής κρίσης. Χρέος μας να σταθούμε δίπλα τους και να βοηθήσουμε εμπράκτως τις οικογένειες τους να σταθούν στα πόδια τους» δήλωσε ο Σπύρος Φρεμεντίτης, πρόεδρος της Equal Society. «Υποχρέωση της κοινωνίας είναι να επιστρέψουν τα παιδικά χαμόγελα γιατί μαζί με αυτά μπορούμε να ελπίζουμε για ένα καλύτερο Αύριο! Τούτες τις άγιες ημέρες η πανδημία μας κράτησε μακριά από το νησί μας και  οι οικογένειες μας δεν μπόρεσαν ν’ ανταμώσουν. Σύντομα όμως θα είμαστε και πάλι «ελεύθεροι» ν’ αγκαλιαστούμε. Καλή Ανάσταση και υγεία σε όλους».