Έναρξη λειτουργίας της ιστοσελίδας του φορέα Συνδέσμου Ύδρευσης Δήμων Λευκάδας και Αιτωλοακαρνανίας

Συνεχίζοντας την προσπάθεια αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών η διοίκηση του Συνδέσμου Ύδρευσης Δήμων Λευκάδας και Αιτωλοακαρνανίας με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει σήμερα την έναρξη λειτουργίας της ιστοσελίδας του φορέα, στην διεύθυνση: sydla.gr

Η νέα ιστοσελίδα παρέχει στους ενδιαφερόμενους αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την δομή, την λειτουργία και τα έργα του Σ.Υ.Δ.Λ.Α. ενώ παρέχει επίσης αναλυτικές πληροφορίες επικοινωνίας καθώς και προτάσεις για εξοικονόμηση νερού στην καθημερινότητα μας.

Οι χρήστες της ιστοσελίδας έχουν την δυνατότητα να υποβάλουν αναφορά βλάβης του δικτύου και των υποδομών ύδρευσης που διαχειρίζεται ο Σ.Υ.Δ.Λ.Α. την οποία παραλαμβάνει το αρμόδιο τμήμα.

Για την καλύτερη ενημέρωση των πολιτών η ιστοσελίδα παρέχει την δυνατότητα εγγραφής στην λίστα του ενημερωτικού δελτίου (newsletter) προκειμένου να λαμβάνουν όλες τις ενημερώσεις στο email τους άμεσα και γρήγορα.

Επίσης είναι δυνατή η εγγραφή στην λειτουργία άμεσων ειδοποιήσεων (push notifications) ώστε να λαμβάνουν ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο για κάθε ενημέρωση που θα αναρτάται στην σχετική ενότητα της ιστοσελίδας.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα εδώ: https://sydla.gr

Με τιμή
Ο Πρόεδρος
Γιάννης Ε. Λιβιτσάνος
Αντιδήμαρχος Λευκάδας