Δήμος Λευκάδας: Ενημέρωση Σχολικής Κοινότητας COVID-19

Χαράλαμπος Καλός:  Θεσμική ενημέρωση μέσω ημερήσιου δελτίου για την σχολική κοινότητα από τη Τετάρτη 3/3/2021

Κατόπιν πρόσκλησης του Δημάρχου Λευκάδας, προγραμματίστηκε τηλεδιάσκεψη σήμερα 01/03/21, με θέμα “Εφαρμογή των μέτρων για την αποτροπή κινδύνων μετάδοσης του Covid-19 στην σχολική κοινότητα”, με την συμμετοχή των: Δημάρχου Λευκάδας κ. Χαράλαμπου Καλoύ,  Διευθυντή Α/θμιας κ. Μπατσίλα, Διευθυντή Β/θμιας κ. Πολίτη, Επόπτη ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ και  Διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας κ. Σαρανταένα, του Προϊστάμενου του τμήματος  ΠΑΜ-ΠΣΕΑ κ. Θεοχάρη, και του Προέδρου των Σχολικών Επιτροπών κ. Νίκου Τυπάλδου.

Κατά την σύσκεψη αποφασίστηκε η ημερήσια καταγραφή του αριθμού των τεστ που διεξήχθησαν και των  πιθανών κρουσμάτων, του διδακτικού προσωπικού, καθώς επίσης και των μαθητών της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης.  Γνωστοποιούμε  ότι δόθηκε κατ’ εξαίρεση άδεια από τον ΕΟΔΥ για διενέργεια test σε μαθητές από 6 έως 16 ετών.

Για την αντικειμενική και υπεύθυνη ενημέρωση εκπαιδευτικών, γονέων και κηδεμόνων των μαθητών σχετικά με την εξέλιξη της πανδημίας ανά σχολική μονάδα, θα εκδίδεται ημερήσιο δελτίο από τον Δήμο Λευκάδας.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ