Διαδικτυακή Σύναξη Γονέων με θέμα «Μητέρες Αγίων. Μητέρες Ηρώων. Μητέρες σήμερα;»

Θα μιλήσει η εκπαιδευτικός και συγγραφέας κ. Αγγελική Μαστρομιχαλάκη – Ζούρα

Μετά την επιτυχημένη διαδικτυακή εκδήλωση για τους εκπαιδευτικούς με αφορμή τη γιορτή των Αγίων Τριών Ιεραρχών την περασμένη Παρασκευή 29.1.2021 (το ηχητικό της εκδήλωσης στον σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=WvmzXBdgRZQ ) έρχεται η σειρά των γονέων για τη δική τους εορταστική σύναξη.

Με την ευκαιρία της Ορθόδοξης Γιορτής της Μητέρας, της εορτής της Υπαπαντής του Κυρίου, αλλά και στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση το Κέντρο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεώς διοργανώνει –λόγω των υγειονομικών συνθηκών- Διαδικτυακή Σύναξη Γονέων, με θέμα: «Μητέρες Αγίων. Μητέρες Ηρώων. Μητέρες σήμερα;», την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 19.30 – 21.00 μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας zoom.

Θα μιλήσει η πολύπειρη εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και αξιόλογη συγγραφέας παιδικών βιβλίων κ. Αγγελική Μαστρομιχαλάκη – Ζούρα. Τελευταίο έργο της το εικονογραφημένο παιδικό βιβλίο των εκδόσεων Εν πλω « Δυο φορές το ’21: 21 ήρωες και 21 ηρωίδες της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821».

Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 26450 22415 (εσ.: 22) και 6974795265 (π. Ιωαννίκιος Ζαμπέλης, καθώς και στο e-mail: fr.ioannikios@yahoo.gr μέχρι και την Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2021. Χρειάζεται να αναφέρονται οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο, αριθμός κινητού τηλεφώνου και e-mail, προκειμένου να σταλούν εγκαίρως οι σχετικοί σύνδεσμοι.

Από το Κέντρο Νεότητος της Ι. Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης