Π.Ε. Λευκάδας: Με επιτυχία η 4η διανομή ΤΕΒΑ – 13 τόνοι τροφίμων και υλικών σε 150 οικογένειες

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, τη Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2020, από την Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας, η 4η διανομή τροφίμων και υλικών στους δικαιούχους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΕΠ ΕΒΥΣ) του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Συνολικά εξυπηρετήθηκαν 150 οικογένειες στις οποίες διανεμήθηκαν 13 τόνοι τροφίμων και υλικών πρώτης ανάγκης.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, γιατί το δίχτυ προστασίας για τους πολίτες που προέρχονται από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, που ξεκινήσαμε πέρσι το Μάρτιο, απλώνεται περισσότερο και αγκαλιάζει πιο πολλούς. Σε αυτή τη διανομή, σε σχέση με την προηγούμενη, εξυπηρετήθηκαν σχεδόν 30 οικογένειες παραπάνω, εκ των οποίων μάλιστα αρκετές είναι πολυμελείς» ανέφερε σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς.

Η διανομή έγινε, με την λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας. Οι δικαιούχοι από την ευρύτερη περιοχή της πόλης της Λευκάδας παρέλαβαν αυτοπροσώπως τα προϊόντα, από το Διοικητήριο, ενώ στους δικαιούχους που διαμένουν εκτός της πόλης της Λευκάδας, έγινε κατ’ οίκον διανομή από συνεργεία της Π.Ε. Λευκάδας.

Και αυτή τη φορά, οι ποσότητες νωπών τροφίμων (κρέας, φρούτα, λαχανικά) που παρέμειναν αδιάθετες, προσφέρθηκαν στο Γηροκομείο Λευκάδας.