Προπονήσεις προγράμματος Special Olympics από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ Λευκάδας

ΘΕΜΑ: Προπονήσεις Προγράμματος S.O. Λευκάδας

Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας covid-19 και τις συστάσεις του ΕΟΔΥ, των Special Olympics International (SOI) και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού(ΓΓΑ), είμαστε στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσουμε την έναρξη των προπονήσεων του Προπονητικού Προγράμματος Special  Olympics  στη Λευκάδα, για τους αθλητές μας.

Στο πρόγραμμα καλούνται να συμμετάσχουν άτομα με νοητική αναπηρία ή με άλλες συνοδές αναπηρίες, με παρόμοια χαρακτηριστικά. Τα Προπονητικά Προγράμματα, αφορούν στα αθλήματα του Στίβου και του Μπότσε, με προπονητές αντίστοιχα την Κα Μαρία Πολίτη και τον Κο. Κωνσταντίνο Μαλακάση, Πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής, με εξειδίκευση και εμπειρία στην Ειδική Αγωγή και το άθλημα.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται τις κάτωθι ώρες – ημέρες:

Στίβος: Τετάρτη: 16:00-18:00  Δημοτικό Στάδιο  «Πλάτωνας Γληγόρης».
Παρασκευή : 16:00 – 18:00   Δημοτικό Στάδιο «Πλάτωνας Γληγόρης».

BocceΤετάρτη 17:30 – 19:30. Πνευματικό Κέντρου Δήμου Λευκάδας (Αποδυτήρια Φουαγιέ).
Παρασκευή 17:30 – 19:30. Πνευματικό Κέντρου Δήμου Λευκάδας (Αποδυτήρια Φουαγιέ).

Για νέες εγγραφές εν δυνάμει αθλητών Special Olympics οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Συντονιστή του Προγράμματος Κο Βονιτσάνο Άγγελο στο ανωτέρω τηλέφωνο.

Στόχος μας η ένταξη όλο και περισσότερων ατόμων με νοητική αναπηρία, από όλους τους φορείς του τόπου μας και των γύρω περιοχών στο κοινωνικό σύνολο, μέσω του αθλητισμού και πάντα σε συνθήκες σεβασμού και αποδοχής.

Ο Συντονιστής του Προπονητικού  Προγράμματος  Λευκάδας
Βονιτσάνος Άγγελος