«Quarantena» από το Θεατρικό Εργαστήρι Πνευματικού Κέντρου στο Κηποθέατρο Άγγελος Σικελιανός

Πέμπτη 10 & Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, 21.30
Κηποθέατρο Άγγελος Σικελιανός
Τιμή εισόδου: 5€

Το Θεατρικό Εργαστήρι του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Λευκάδας παρουσιάζει το πρωτότυπο έργο Quarantena.

Πρόκειται για θεατρική μεταγραφή βιωματικών εμπειριών από την περίοδο της καραντίνας. Αληθινές ιστορίες που λαμβάνουν χώρα πίσω από σφαλιστά παράθυρα και έρημους δρόμους. Η αγάπη, η μοναξιά, η ελευθερία, ο φόβος, πρωταγωνιστούν στο σκηνικό της σύγχρονης δυστοπίας που διαμορφώνεται από την απειλή μιας επικείμενης καταστροφής.

Το έργο Quarantena προέκυψε από την ανάγκη να κατανοήσουμε, να διαχειριστούμε και ίσως να ξορκίσουμε την πρωτόγνωρη εμπειρία της καραντίνας και να ορίσουμε το παρόν μας εκ νέου. Άλλωστε και αυτή η νύχτα πρέπει να περάσει… Τα κείμενα και οι αυτοσχεδιασμοί της παράστασης προέκυψαν μέσα από τους προβληματισμούς και τις προτάσεις των μελών του εργαστηρίου που δούλεψαν στην διάρκεια του καλοκαιριού.

Συντελεστές:

Σύλληψη-Σκηνοθεσία: Λουκία Κατωπόδη
Παίζουν οι Ηθοποιοί: Γιάννης Ζαφειρόπουλος, Μάρκος Σφέτσας, Δημήτρης Βλασσόπουλος, Πάττυ Καλού, Γιάννης Ψαρράς, Νίκη Φωτεινού, Φώτης Βεντούρης, Γιάννης Κανδηλιώτης, Έλενα Αρβανίτη, Σπύρος Πολίτης, Γιάννης Κατωπόδης, Αναστασία Κατωπόδη, Σπύρος Τυπάλδος, Αντώνης Νηφόρος, Αιμιλία Περιβολάρη, Σοφία Αθάνατου