Π.Ε. Λευκάδας: Δωρεάν Χειριστήρια για το SEATRAC στη Λυγιά

Η Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας εγκατέστησε, από τις αρχές Ιουνίου, στην παραλία «Λίμνη» της Λυγιάς σύστημα αυτόνομης πρόσβασης στη θάλασσα “SEATRAC”, για να μπορούν ηλικιωμένοι, ΑμεΑ, άτομα με κινητικά προβλήματα, να απολαμβάνουν το μπάνιο τους κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Από εφέτος, δίνεται η δυνατότητα ο κάθε ενδιαφερόμενος να αποκτήσει το δικό του χειριστήριο εντελώς ΔΩΡΕΑΝ (χρεώνονται μόνο τα έξοδα αποστολής).

«Το δικαίωμα πρόσβασης στη θάλασσα για άτομα με αναπηρίες ή κινητικά προβλήματα είναι αδιαπραγμάτευτο. Το SEATRAC αναβαθμίζει την εικόνα του νησιού μας. Θέλουμε να εγκαταστήσουμε και σε άλλες παραλίες μας, αλλά δυστυχώς η υγειονομική κρίση του COVID-19 πήγε πίσω το σχεδιασμό μας για αυτό το καλοκαίρι. Ωστόσο, με την υποστήριξη του κατασκευαστή ΤΟΒΕΑ, από φέτος, ο καθένας, μέσα από μια απλή διαδικασία, μπορεί να αποκτήσει ΔΩΡΕΑΝ το δικό του χειριστήριο, ώστε να έχει την ελευθερία να χρησιμοποιεί το SEATRAC της Λυγιάς όποια ώρα και στιγμή θέλει», αναφέρει σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς.

Για να αποκτήσετε το χειριστήριο SEATRAC εντελώς ΔΩΡΕΑΝ (χρεώνεστε μόνο τα έξοδα αποστολής), θα πρέπει να ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  • Εγγράφεστε εντελώς δωρεάν στην υπηρεσία SEATRAC preview, είτε στο σύνδεσμο https://tobea.gr/el/seatrac-preview, είτε καλώντας στο τηλέφωνο 2610876000.
  • Επιλέγετε την παραλία «Λυγιά Λευκάδας» για να ενημερώνεστε με SMS στο κινητό ή με e-mail για ημερομηνία εγκατάστασης, πότε τέθηκε εκτός λειτουργίας ή επανήλθε σε λειτουργία και το πότε πρόκειται να απεγκατασταθεί.
  • Στέλνετε email στο info@tobea.gr με ονοματεπώνυμο, οδό, αριθμό, ταχυδρομικό κώδικα και τηλέφωνο επικοινωνίας για την αποστολή του χειριστηρίου.