Λευκάδιος: Ο ψηφιακός βοηθός του πολίτη από τον Δήμο Λευκάδας

Στη διάθεση των πολιτών βρίσκεται από χθες ο “Λευκάδιος”, ο ψηφιακός βοηθός του πολίτη του Δήμου Λευκάδος. Μια ακόμα υπηρεσία στα πλαίσια του ψηφιακού μετασχηματισμού του δήμου μας, για την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη ενημέρωση των κατοίκων και των επισκεπτών.

Επιδεικνύοντας γρήγορα αντανακλαστικά, ο Δήμος Λευκάδας ενεργοποίησε μια σύγχρονη ψηφιακή υπηρεσία με σκοπό την ενημέρωση και την εξυπηρέτηση των δημοτών σχετικά με τον τον COVID-19 και τα μέτρα προφύλαξης που πρέπει να λάβουν οι πολίτες, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τα τηλέφωνα επικοινωνίας του Δήμου και τα τηλέφωνα υποστήριξης με τις υπηρεσίες “Βοήθεια στο Σπίτι” και το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας (Πρόνοια).

Για τη χρήση του ψηφιακού βοηθού, δεν απαιτείται κάποια πρόσθετη εφαρμογή, καθώς λειτουργεί μέσω της υπηρεσίας Facebook Messenger. Οι πολίτες μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση την υπηρεσία μέσω του κινητού ή του υπολογιστή τους, κάνοντας κλικ στην διεύθυνση: https://www.messenger.com/t/MunicipalityLefkada ή στέλνοντας μήνυμα στην σελίδα του Δήμου Λευκάδας στο Facebook.

Επιπλέον οι δημότες μπορούν να εγγραφούν στην υπηρεσία άμεσης ενημέρωσης του ψηφιακού βοηθού, προκειμένου να λαμβάνουν μήνυμα μέσω του messenger για όλες τις σημαντικές εξελίξεις, παράλληλα με τους κλασικούς έως σήμερα τρόπους επικοινωνίας και ενημέρωσης.

Τέλος ο “Λευκάδιος” μπορεί να δώσει σε όσους επικοινωνήσουν μαζί του, ενδιαφέρουσες προτάσεις για μικρούς και μεγάλους ώστε να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους όσο βρίσκονται στο σπίτι!