Θεματικό εργαστήριο για τον κοινωνικό αντίκτυπο μιας κοινωνικής επιχείρησης από την Equal Society

Ο βασικός στόχος των οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στον χώρο της κοινωνικής επιχειρηματικότητας, είναι μέσω του έργου τους να προσφέρουν τον μεγαλύτερο δυνατό θετικό κοινωνικό αντίκτυπο. Πως θα γνωρίζουν πως τα έχουν καταφέρει όμως; Τι πρέπει να κάνουν; Τι σημαίνει στην τελική «κοινωνική αξία»;

Το επίσημο Κέντρο Στήριξης Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, «Social Value» της Equal Society με την υποστήριξη του επιμελητηρίου Λευκάδας πραγματοποιεί ένα μοναδικό workshop με θέμα «Η αναγκαιότητα του κοινωνικού αντίκτυπου» την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου στις 18.00 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του επιμελητηρίου Λευκάδας.

Να σημειωθεί ότι το Κέντρο Στήριξης Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας «Social Value» στη Λευκάδα είναι ένα από τα επίσημα κέντρα που λειτουργούν σ’ όλη την Ελλάδα, υπό τη στήριξη του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Ειδική Γραμματεία Κοινωνικής & Αλληλέγγυας Οικονομίας.

Δηλώσεις συμμετοχής

Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με το Κέντρο Στήριξης Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, SocialValue της Equal Society οδός Ι. Γαζή 12 στο τηλέφωνο: 26453 02011.