Η Λευκάδα στις διεθνείς εκθέσεις τουρισμού

Από τις κορυφαίες εκθέσεις δεν θα μπορούσε να λείπει ο ανανεωμένος οδηγός, Destination Lefkada 2020.

Oι τουριστικές εκθέσεις Vakantiebeurs στην Ουτρέχτη και Ferien-messe στη Βιέννη

  • Η Vakantiebeurs, μια από τις πλέον αναγνωρισμένες τουριστικές εκθέσεις σε πανευρωπαϊκό επίπεδο αναμένεται να υποδεχτεί πάνω 110.000 εμπορικούς επισκέπτες, tour operators και επαγγελματίες του τουρισμού.
  •  Η Ferien-Messe παραμένει μια απ’ τις πιο δυναμικές και με παλμό εκθέσεις του είδους της διεθνώς μιας και είναι κόμβος συνάντησης φορέων και ιδιωτών του τουρισμού και προάγει νέες δυνατότητες συνεργασίας.

Δείτε όλο το άρθρο εδώ

 

Η Λευκάδα τιμώμενος προορισμός στη διεθνή τουριστική έκθεση της Ουτρέχτης Vakantiebeurs

Η Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας ήταν ο τιμώμενος προορισμός στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση Vakantiebeurs, που έγινε στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας, από τις 15 έως τις 19 Ιανουαρίου 2020.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετείχε δυναμικά, με δικό της πόστο μέσα στο περίπτερο του ΕΟΤ και με την παρουσία της ίδιας της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Ρόδης Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, αλλά και του Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας, Ανδρέα Κτενά.

Δείτε περισσότερα εδώ και εδώ

 

Αισιόδοξα τα μηνύματα από τη συμμετοχή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στην Τουριστική Έκθεση της Βιέννης

  • Ιδιαίτερα θετικά ήταν τα μηνύματα για τον εισερχόμενο τουρισμό στα νησιά μας, όπως αποτυπώθηκε από τη συμμετοχή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων – με δικό της περίπτερο εντός του ΕΟΤ – στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση «Ferienmesse», που πραγματοποιήθηκε από τις 16 έως 19 Ιανουαρίου στη Βιέννη.
  • Την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Χωροταξίας Σπύρος Ιωάννου, τέως Πρόξενος Αυστρίας στην Κέρκυρα, που είχε σημαντικές επαφές για την περαιτέρω ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από την Αυστρία προς τα Ιόνια Νησιά, καθώς η Ελλάδα αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για την αυστριακή αγορά.
  • Στο πλαίσιο αυτό, συναντήθηκε με την προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Αυστρίας, Ελένη Μελιτά, όπου συζήτησαν για τις σχεδιαζόμενες δράσεις από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων που αφορούν την ενίσχυση, προώθηση και προβολή του τουριστικού προϊόντος της σε χώρες ποιοτικών επισκεπτών, όπως είναι η Αυστρία.

Δείτε όλο το άρθρο εδώ

Έκθεση Fitur στη Μαδρίτη

22-26 Ιανουαρίου, Μαδρίτη, Ισπανία

  • Στην έκθεση συμμετέχουν για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ο Προϊστάμενος του Τμήματος Τουρισμού Κέρκυρας, κ. Παπαβλασόπουλος Γεώργιος και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Τουρισμού Λευκάδος, κ. Ζαμπέλης Σπυρίδων.
  • Η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού FITUR είναι το παγκόσμιο σημείο συνάντησης των επαγγελματιών του τουρισμού και η κορυφαία εμπορική έκθεση για τις εισερχόμενες και εξερχόμενες αγορές στη Λατινική Αμερική. 

Δείτε όλο το άρθρο εδώ