Χριστουγεννιάτικες θεατρικές παραστάσεις από το τμήμα Υποκριτικής Τέχνης του ΔΙΕΚ Λευκάδας

Το τμήμα  Υποκριτικής Τέχνης του ΔΙΕΚ Λευκάδας  συμμετέχει  στην «Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για όλους» του Πνευματικού Κέντρου Λευκάδας με την θεατρική παράσταση  «Ευτυχισμένος Πρίγκιπας» του Όσκαρ Ουάιλντ την Παρασκευή 20/12/2019 και ώρα 20:00.

Λίγα λόγια για το έργο: Ο «Ευτυχισμένος Πρίγκιπας» είναι μία από τις ομορφότερες ιστορίες που έχει γράψει ο Όσκαρ Ουάιλντ. Πρόκειται για τη φιλία που αναπτύσσεται μεταξύ του αγάλματος ενός πρίγκιπα και ενός μικρού χελιδονιού, που αποφασίζει να ξαποστάσει για ένα βράδυ επάνω του. Το άγαλμα παρατηρεί τον κόσμο και ανακαλύπτει τη φτώχεια, την ασχήμια, τη διαφθορά και την υποκρισία. Κάθε βράδυ δακρύζει για όλα τα δυσάρεστα που συμβαίνουν γύρω του. Μαζί αποφασίζουν να βοηθήσουν τους ανθρώπους, με κάθε δυνατό τρόπο…

Συμμετέχουν οι σπουδαστές: Αρετή Κοψιδά, Χαρά Μακρή, Θεοδώρα Μανωλίτση, Εύη Τσικουρώνα, Νίκη Χόρτη με την καθοδήγηση της υπεύθυνης εκπαιδεύτριας τους  Σπυριδούλας Γιαννουλάτου

Επίσης μετά την επιτυχημένη παράσταση-θεατρική αφήγηση Χριστουγεννιάτικων παραμυθιών του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Λευκάδας την Κυριακή 15/12/2019 θα δοθούν ακόμα δύο παραστάσεις των παραμυθιών αυτών:

– την Πέμπτη 19/12/2019 και ώρα 11:30 για το Δημοτικό Σχολείο Λυγιάς Λευκάδας και
– την Παρασκευή 20/12/2019 και ώρα 10:30 για το Γυμνάσιο και Λυκειακές τάξεις Βασιλικής.

Συμμετέχουν οι σπουδαστές: Αικατερίνη Ιερωνυμάκη, Αικατερίνη Μαυρουδή, Νίκος Γεωργόπουλος, Χαράλαμπος Δούφλιας με την καθοδήγηση της υπεύθυνης εκπαιδεύτριας τους Ιωάννας Σκλαβενίτη.

Η Διεύθυνση, οι εκπαιδευτές και οι καταρτιζόμενοι του ΔΙΕΚ Λευκάδας εύχονται σε όλους Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο τον Καινούργιο Χρόνο 2020!