Δήμος Λευκάδας: Συγκέντρωση ειδών για τους σεισμόπληκτους της Αλβανίας

O Δήμος Λευκάδας εκφράζοντας την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του στους συνανθρώπους μας στην Αλβανία που επλήγησαν από το σεισμό της 26ης Νοεμβρίου 2019 συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης στην είσοδο του Δημαρχείου (Διοικητήριο, έναντι σχολείων).

Από Τετάρτη 4-12-2019 και μέχρι την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019, υπάλληλοι των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας θα βρίσκονται στην είσοδο του Δήμου και θα παραλαμβάνουν τα προσφερόμενα είδη από τις 09:00 το πρωϊ έως και τις 17:00 το απόγευμα. Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα σταλούν στους πληγέντες κατόπιν συνεργασίας με το Σύλλογο Βορειοηπειρωτών Λευκάδας.

Καλούμε τους συμπολίτες μας, τους φορείς, τους συλλόγους και τα σωματεία να στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις την κοινή προσπάθεια έμπρακτης υποστήριξης των πληγέντων γειτόνων μας εκφράζοντας ακόμη μια φορά την κοινωνική τους ευαισθησία.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν μπορούν να προσφέρουν:
-είδη διατροφής: γάλα εβαπορέ και κονσέρβες
-κλινοσκεπάσματα: παπλώματα, κουβέρτες, υπνόσακοι
-είδη ρουχισμού: πουλόβερ, μπουφάν για παιδιά από 2 χρονών και για ενήλικες
καθώς και παπούτσια
-είδη βρεφικής φροντίδας: πάνες, μωρομάντηλα, σαμπουάν
-είδη ατομικής υγιεινής και προσωπικής φροντίδας: πάνες ακράτειας, πάνες για μωρά, μωρομάντηλα, σερβιέτες, χαρτί υγείας, απολυμαντικά, σαμπουάν, οδοντόκρεμες- οδοντόβουρτσες, κ.λπ.

Εκφράζουμε την συμπαράστασή μας, κάνουμε δώρο την ελπίδα!

Από τον Δήμο Λευκάδας