Εκδρομή του Πολιτιστικού Συλλόγου Νικιάνας «Οι Σκάροι» με φιλανθρωπικό σκοπό

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νικιάνας «Οι Σκάροι» συλλέγει τρόφιμα για το οικοτροφείο της Ιεράς Μονής Παναγίας Ντουραχάνης στα Ιωάννινα. Το οικοτροφείο φιλοξενεί 70 παιδιά από 7 έως 18 ετών και οι ανάγκες του είναι κυρίως σε τρόφιμα, χαρτικά και λίγα απορρυπαντικά / καλλυντικά. Συγκεκριμένα:

  • Τρόφιμα εκτός ψυγείου:

Ρύζι κίτρινο (επί το πλείστον)

Ηλιέλαιο (επί το πλείστον)

Γάλα

Χυμοί ατομικοί

Ζυμαρικά

Πελτέ – ντοματάκια

Κακάο

Είδη πρωινού

Ό,τι άλλο χρησιμοποιεί μία κουζίνα

  • Χαρτικά παντός είδους & μωρομάντηλα
  • Σκόνες πλυντηρίου + μαλακτικά
  • Υγρά + υλικά σφουγγαρίσματος
  • Σαμπουάν – αφρόλουτρα – κρεμοσάπουνα

Για τη συλλογή των προϊόντων θα υπάρχουν καλάθια στα 3 σούπερ μάρκετ της Νικιάνας καθώς επίσης και στα Σούπερ Μάρκετ της Λευκάδας: ΒΕΡΓΙΝΗΣ (Κεντρικό και Βαρδάνια), ΤΑΟΛ. Το γραφείο του συλλόγου θα είναι ανοιχτό κάθε Τετάρτη και Παρασκευή 6-7 το απόγευμα και το πρών Δημοτικό Σχολείο Νικιάνας κάθε Σάββατο 5-7:30 το απόγευμα. Τα τρόφιμα πρέπει να συγκεντρωθούν μέχρι και την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου για να συσκευαστούν το Σάββατο. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ευαισθησία όλων, για όποια απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε με τα μέλη του Δ.Σ. στα τηλέφωνα: 697-566-8835, 698-719-1473.

Πρόγραμμα Εκδρομής

Αναχώρηση από Νικιάνα στις 06:30 (από Λευκάδα στις 06:45) για Ιερά Μονή Παναγίας Ντουραχάνης στα Ιωάννινα με ενδιάμεση στάση για καφέ. Ξεφορτώνουμε τα τρόφιμα στο οικοτροφείο. Προσκύνημα.

Συγκέντρωση και αναχώρηση για Χρυσοβίτσα Μετσόβου, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε από κοντά τα γυρίσματα της εκπομπής «Κυριακή στο Χωριό» της ΕΡΤ3. Προσκύνημα στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Χρυσοβίτσας. Ελεύθερος χρόνος.

Συγκέντρωση και αναχώρηση για Μέτσοβο. Ελεύθερος χρόνος.

Συγκέντρωση και αναχώρηση για την επιστροφή, με ενδιάμεση στάση στα Ιωάννινα για καφέ.