Ολοκληρώθηκε ο νέος οδηγός Destination Lefkada για το 2020

Η 9η έκδοση του οδηγού Destination Lefkada 2020, του κατεξοχήν οδηγού για τον επισκέπτη (Visitor’s Guide), είναι γεγονός!

Το Destination Lefkada, είναι ο πλέον έγκυρος και πλήρης οδηγός για όλους όσους έχουν επιλέξει τη Λευκάδα ως τον επόμενο ταξιδιωτικό τους προορισμό. Με χρήσιμα κείμενα, πλούσιο φωτογραφικό υλικό και επικαιροποιημένες πληροφορίες προσφέρει στον επικείμενο ταξιδιώτη όλα όσα θα χρειαστεί για να σχεδιάσει τις διακοπές του στο νησί μας αλλά και πάμπολλες προτάσεις που θα του φανούν χρήσιμες κατά την άφιξή του στη Λευκάδα.

Ο ταξιδιώτης θα βρει στο Destination Lefkada 2020 προτάσεις ανά περιοχή σχετικά με τη διαμονή, την ενοικίαση οχημάτων, το φαγητό, τις εναλλακτικές δραστηριότητες, τη διασκέδαση, τις υπηρεσίες και το shopping, βοηθώντας τον ουσιαστικά να γνωρίσει κάθε πτυχή του νησιού.

Ο οδηγός που διατίθεται σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, βοηθά τον επισκέπτη να οργανώσει τις διακοπές του στη Λευκάδα, χωρίς να χρειαστεί ο ίδιος να αφιερώσει πολύ χρόνο, παρέχοντας του τις πιο ενδιαφέρουσες και ψαγμένες πληροφορίες.

Κατεβάστε τον οδηγό Destination Lefkada 2020 εδώ.

Δείτε το και «ξεφυλλίστε» το από εδώ αξιοποιώντας τα ενεργά του links. Προκειμένου να το δείτε ολόκληρο πατήστε την ένδειξη fullscreen κάτω δεξιά.


Σύντομα θα διατίθεται και σε έντυπη μορφή.