Η Ελλάδα στα 8 νέα ταξίδια του National Geographic Journeys για το 2020

Οκτώ νέα ταξίδια στο πρόγραμμα National Geographic Journeys, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται το ταξίδι σε Αθήνα, Κυκλάδες και Πελοπόννησο, προσθέτει για το 2020  η National Geographic Expeditions. Τα ιδιαίτερα αυτά ταξίδια πραγματοποιούνται εδώ και 5 χρόνια σε συνεργασία με την G Adventures, είναι πολυήμερα και συνδυάζουν μια ποικιλία εμπειριών με βάση την ιστορία, τον πολιτισμό, το φυσικό περιβάλλον και την τοπική γαστρονομία των προορισμών.

Ήδη πραγματοποιούνται 91 τέτοια ταξίδια National Geographic σε 54 χώρες. Τα 8 νέα ταξίδια για το 2020 είναι διάρκειας από 8 έως 22 ημέρες και ξεκινούν από 1.999 δολάρια ανά άτομο, Κάθε περιήγηση γίνεται σε μικρά γκρουπ, με επικεφαλής έναν ειδικά εκπαιδευμένο CEO (Chief Experience Officer), ο οποίος διαμορφώνει το πρόγραμμα εμπειριών στον προορισμό, με αρκετό ελεύθερο χρόνο.

Τα νέα ταξίδια είναι ήδη διαθέσιμα προς κράτηση.

Το ταξίδι στην Ελλάδα προβάλλεται ως ένα ταξίδι στο χρόνο, στην αρχαία ιστορία, μέσω της εξερεύνησης των εντυπωσιακών μνημείων της Αθήνας, των εκπληκτικών νησιών των Κυκλάδων, των διαδρομών των αθλητών στη γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων και της Πελοποννήσου, όπου διαδραματίστηκαν ορισμένες από τις ιστορίες που περιγράφονται στην Ιλιάδα  και την Οδύσσεια του  Ομήρου. Παράλληλα, παροτρύνει τους ταξιδιώτες, που θα επιλέξουν αυτό το ταξίδι στη χώρα μας, να απολαύσουν τις υπέροχες φρέσκες γεύσεις της ελληνικής κουζίνας.

Οι 8 νέες ταξιδιωτικές προτάσεις του National Geographic Journeys διαμορφώθηκαν με βάση τις απαντήσεις των ταξιδιωτών για τα νέα μέρη που θέλουν να εξερευνήσουν, πέραν αυτών που ήδη προσφέρονται.

Πηγή