Ryanair: Δύο νέα δρομολόγια από Πρέβεζα και Καβάλα προς το εξωτερικό

Δύο νέα δρομολόγια, από Άκτιο – Πρέβεζα προς Βουδαπέστη και από Καβάλα προς το Πόζναν της Πολωνίας, ανακοίνωσε η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία Ryanair.

Η Ryanair γιορτάζει την έναρξη των δύο νέων αεροδρομίων της στη χώρα μας, από Πρέβεζα-Άκτιο προς Βουδαπέστη και από Καβάλα προς το Πόζναν (Πολωνία). Αυτά τα δύο νέα δρομολόγια θα λειτουργούν εβδομαδιαία, με την πτήση Πρέβεζα προς Βουδαπέστη να λειτουργεί κάθε Δευτέρα και με την πτήση Καβάλα-Πόζναν να λειτουργεί κάθε Τετάρτη.

Το πρόγραμμα

Το εκτεταμένο καλοκαιρινό πρόγραμμα της Ryanair προς την Ελλάδα θα μεταφέρει 5.6 εκατομμύρια πελάτες, υποστηρίζοντας πάνω από 4.200 θέσεις εργασίας στα ελληνικά αεροδρόμια που πετάει η Ryanair, συμπεριλαμβανομένων και των αεροδρομίων της Πρέβεζας και της Καβάλας, υπογραμμίζοντας τη δέσμευση της Ryanair για επένδυση στον ελληνικό τουρισμό.

Οι Έλληνες καταναλωτές και όχι μόνο μπορούν τώρα να κλείσουν τις διακοπές τους σε αυτές τις χώρες μέχρι και τον Οκτώβριο του 2020, απολαμβάνοντας ακόμη χαμηλότερους ναύλους και νέα προνόμια, όπως: Χαμηλότερα τέλη, Περιβαλλοντικές Βελτιώσεις, Ψηφιακές βελτιώσεις.

Για να γιορτάσει την έναρξη αυτών των νέων δρομολογίων, η Ryanair έχει προσφορές προς πώληση από € 17,99, για ταξίδια μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, στα οποία πρέπει να γίνουν κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (3 Ιουλίου), μόνο στην ιστοσελίδα Ryanair.com.

Η Chiara Ravara της Ryanair δήλωσε:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ξεκινήσουμε τις δραστηριότητές μας στα νεότερα ελληνικά αεροδρόμιά μας Πρέβεζας-Ακτίου και Καβάλας και να ξεκινήσουμε επίσημα τα νέα δρομολόγια μας από Πρέβεζα προς Βουδαπέστη και Καβάλα προς Πόζναν. Αυτές οι καλοκαιρινές διαδρομές θα προωθήσουν περαιτέρω τον περιφερειακό ελληνικό τουρισμό και θα συμβάλουν στην απόκτηση 5,6 εκατομμυρίων επισκεπτών σε / από έναν από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς στον κόσμο».

Πηγή