Το Lefkada Slow Guide αλλάζει «σελίδα»

Το Lefkada Slow Guide γιορτάζει τα 9 χρόνια λειτουργίας του και σας καλωσορίζει στη νέα του ιστοσελίδα!

Στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των υπηρεσιών μας, δημιουργήσαμε μια διαδραστική πλατφόρμα με λειτουργική πλοήγηση, άπειρες δυνατότητες και επιλογές, σύγχρονη αισθητική και εμπλουτισμένο περιεχόμενο.

Μέσα από την ιστοσελίδα μας, ο επισκέπτης της Λευκάδας μπορεί να ανακαλύψει όλα όσα χρειάζεται πριν αλλά και κατά τη διάρκεια των διακοπών του στο νησί μας. Μπορεί να βρει ολοκληρωμένες προτάσεις για τη διαμονή, το φαγητό, την ενοικίαση του σκάφους ή του αμαξιού του, την κρουαζιέρα, τη διασκέδαση, τις αγορές και τις υπηρεσίες, την κουλτούρα, τα αξιοθέατα και τον πολιτισμό της Λευκάδας. Ακόμη μέσα από ενδιαφέροντα άρθρα έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για τα πολιτιστικά δρώμενα της Λευκάδα και να βρει πάμπολλες προτάσεις για προτεινόμενες εκδρομές ανά γεωγραφική περιοχή.

Η αλλαγή της ιστοσελίδας αποτελεί ένα δυναμικό κανάλι επικοινωνίας και για τον επαγγελματία του τουρισμού. Πλέον έχει τη δυνατότητα να προβάλει τις επιμέρους μονάδες της επιχείρησής του σε ξεχωριστές καταχωρήσεις αλλά και να τις επεξεργάζεται μόνος του, να προσθέτει απεριόριστες φωτογραφίες και βίντεο, να διαχειρίζεται μόνος του τα αιτήματα των πελατών του, να συγχρονίζει το ημερολόγιο του με άλλες πλατφόρμες κράτησης, να ελέγχει τα στατιστικά επισκεψιμότητας της καταχώρησής του κ.ά.

Δείτε όλες τις νέες δυνατότητες εδώ

Σας καλούμε να ανακαλύψετε και μόνοι σας τη νέα μας ιστοσελίδα που στόχο έχει να αναδείξει τις ομορφιές και τον πλούτο του τόπου μας.

Δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα εδώ