Στον επετειακό 20ο Ευχίδειο Άθλο βρέθηκε ο ΑΣΛ Φίλανδρος

Στον επετειακό 20ο Ευχίδειο Άθλο βρέθηκε ο ΑΣΛ Φίλανδρος το τριήμερο 10-12/05/2019. Ο αγώνας αποτελεί από μόνος του μια πρόκληση καθώς πέραν των 107,5χλμ που καλούνται να διανύσουν οι αθλητές υπάρχουν και απαιτητικές θετικές υψομετρικές διαφορές οι οποίες αγγίζουν τις 2119, με ένα ελάχιστο υψομετρικό τα 144μ και ένα μέγιστο 1019μ. Ο αγώνας διεξάγεται από τους Δελφούς στις Πλαταιές, έλαβε εκκίνηση τα μεσάνυχτα ξημερώνοντας Σαββάτο 11/05/2019, ενώ παράλληλα διεξάγεται και ένας μικρότερος αγώνας 55χλμ. Για τους πιο απαιτητικούς κάθε 2 χρόνια πραγματοποιείται και ο Ευχίδειος Υπεράθλος που αποτελείται από το πήγαινε-έλα της διαδρομής σε ένα σύνολο 215χλμ.

Ο Φίλανδρος βρέθηκε εκεί με μία ομάδα τεσσάρων αθλητών οι οποίοι έλαβαν εκκίνηση και τερμάτισαν μαζί σε χρόνο 13.07.00: Ζακυνθινός Κωνσταντίνος, Καταγής Αλέξανδρος, Κατωπόδης Θεοφύλακτος και Μαραγκός Σπυρίδων, η μεγαλύτερη ομαδική συμμετοχή του Φιλάνδρου σε αγώνας υπεραπόστασης από την ίδρυσή του.

Ο ΑΣΛ Φίλανδρος θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια αυτή και ειδικότερα:

  • Την ομάδα υποστήριξης κατά την διάρκεια του αγώνα: Γεώργιο Ψάϊλα, Σπυρίδων Αγάθο, Γεώργιο Ιωάννου, Rosella Borriello. Οι δύο πρώτοι βραβεύτηκαν από την διοργάνωση για τις πολυάριθμες νίκες και συμμετοχές τους στον συγκεκριμένο αγώνα.
  • Το κατάστημα BB Club Πάτρας για την επιμέλεια της τροφοδοσίας του αγώνα.
  • Το κατάστημα Chiras Printing για την επιμέλεια της αγωνιστικής εμφάνισης της ομάδας.
  • Το διατροφολόγο Δημήτριο Νικολάου για τις συμβουλές του.