ΑΣΛ Φίλανδρος: Κλείνοντας η αυλαία του 9ου Πράσινου Ημιμαραθωνίου

O ΑΣΛ Φίλανδρος, κλείνοντας η αυλαία του 9ου Πράσινου Ημιμαραθωνίου Δρόμου θα ήθελε να εκφράσει πρωταρχικά τα θερμά του συγχαρητήρια στους αθλητές που συμμετείχαν και που η προσπάθειά τους είχε σύμμαχο τις ιδανικές δρομικές καιρικές συνθήκες που ίσως όμως δεν άρεσαν και πολύ στους συνοδούς και θεατές του αγώνα μιας και περιελάμβανε συννεφιά, παροδικό ψιλόβροχο και θερμοκρασία 14-16οC.

Ένα μεγάλο μπράβο στους ακούραστους, κεφάτους και πάντα πρόθυμους εθελοντές που με χαμόγελο ενθάρρυναν τους δρομείς. Συγχαρητήρια στα Σώματα Ασφαλείας (Τροχαία, Λιμενικό, Πυροσβεστική, Δημοτική Αστυνομία), 4η ΜΣΕΠ, Σύλλογο Μοτοσικλετιστών Λευκάδας (ΣΥΜΟΛ), Αχαϊκή Λέσχη Μοτοσικλέτας 2018 (ΑΧΛΕΜΟ 2018), Αχαϊκή Λέσχη Μοτοσικλέτας 1994 (ΑΧΛΕΜΟ 1994), για την διαφύλαξη της ασφάλειας της όλης διοργάνωσης.

Τα εύσημα της Υγειονομικής κάλυψης να στείλουμε στους εθελοντές νοσηλευτές, τον ιατρό κ. Κοψιδά Περικλή και το Γεν. Νοσοκομείο Λευκάδας. Την προαγωνιστική και μεταγωνιστική φυσική αποκατάσταση των αθλητών ανέλαβε η εταιρεία AnatomicLine Κουγιουμτζής Μ., με την επιμέλεια των φυσικοθεραπευτών Φονταρά Αθανασίου με το έμπειρο προσωπικό του από την γειτονική Πρέβεζα και την Κακλαμάνη Βιολέτα από την Λευκάδα.

Το ισοτονικό ποτό κάλυψε η Gatorade, το νερό ήταν από την εταιρεία Κωστηλάτας η οποία για πρώτη φορά στην Ελλάδα δημιούργησε και προώθησε μπουκαλάκια νερού 330ml βοηθώντας στην καλύτερη κατανάλωση από τους δρομείς αλλά και προβάλλοντας οικολογικό μήνυμα μη σπατάλης στο νερό. Η παγωμένη μπύρα άνευ αλκοόλ ήταν προσφορά της Amstel, ενώ το βιταμινούχο νερό της CoolVit. Τις μπανάνες προσέφερε το S/M Σκλαβενίτης, ενώ σε όλη την διάρκεια των εκδηλώσεων το καφέ προσέφερε η εταιρεία Lavazza.

Τέλος να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως:

  • τους συνδιοργανωτές Δήμο Λευκάδας και Αντιπεριφέρεια Λευκάδας
  • τον αποκλειστικό Μεγάλο χορηγό D-Marin & Marina Lefkas.
  • τον χρυσό χορηγό, εταιρεία Καββαδάς ΑΕ,
  • τον αργυρό χορηγό Βερύκιος-Μπάλτσας Vitex Running Team,
  • το χάλκινο χορηγό Il Sapore,
  • το Εμπορικό Επιμελητήριο Λευκάδας
  • το ΚΤΕΛ Λευκάδας
  • τους χορηγούς πολυμέσων EΡΤ, ΕRA SPORT, την Energy Media Group, το WonderGreece.gr και όλα τα ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ τοπικής και πανελλαδικής εμβέλειας.
  • Τα εστιατόρια Μαργαρίτα, Taste & Coffee, Ζύμης, για την πλήρη κάλυψη γευμάτων προς τους επισήμους και αθλητές υψηλού επιπέδου.
  • Το Il Sapore και την Λέσχη Γαστρονομίας Λευκάδας για την χορηγία του προαγωνιστικού Pasta Party.
  • Την Φωτογραφική Λέσχη Λευκάδας Φωτοκύτταρο για την φωτογραφική κάλυψη του αγώνα.
  • Την Κοινωνικό Παντοπωλείο Λευκάδας για την βοήθειά συλλογής τροφίμων που θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες.

Μεγάλο ευχαριστώ και σε όλους τους χορηγούς της διοργάνωσης: Φαρμακείο Κολυβάς Αλέξανδρος, Asics, Copla, Monato, Χάρτες, Karma, Παν. Χαρ. Κοντογεώργης, οικοδομικά υλικά, Profi Λευκάδος, Λιβιτσάνου Μ. & Κυρίτσης Σ., Taste & Coffee, Ζύμης χειροποίητα προϊόντα, Clean Mart Λευκάδας, Σταύρακας ΑΕ, εμπόριο και επεξεργασία ξύλου, Sconto Italiano Centro, Εστιατόριο Κεραμιδάκι, Καφές Αραβανή, Super Diesel Lefkas, Λογοθέτης Αριστομένης, LS Audio, Sound & Lighting, Νήρικος Πιτσαρία Εστιατόριο, www.implantslefkas.gr, Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λευκάδας, Computer House, Κέντρο Φωτοτυπίας Τηλέμαχος Γράψας, Εστιατόριο Μαργαρίτα, Νέα Χορωδία Λευκάδας, Μπουκέτο Μπαλόνια, Ορθοδοντικό Ιατρείο Ζαβιτσάνου Κωνσταντίνα.

Ο ΑΣΛ Φίλανδρος ανανεώνει το ραντεβού του για τον 10ο Πράσινο Ημιμαραθώνιο Δρόμο ακόμα πιο δυναμικά και πιο οικολογικά την 2 Μαΐου 2020.

Εκ της διοργάνωσης του Πράσινου Ημιμαραθωνίου
ο υπεύθυνος
Σπυρίδων Γ. Μαραγκός