1η Συνάντηση Μουσικών Σχολείων Ιονίων Νήσων

Η Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας, η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων και το Μουσικό Σχολείο Λευκάδας συνδιοργανώνουν την 1η Συνάντηση Μουσικών Σχολείων Ιονίων Νήσων, με τη συμμετοχή 300 μαθητών και εκπαιδευτικών από τα Μουσικά Σχολεία Κέρκυρας, Ζακύνθου και Λευκάδας. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στη Λευκάδα το διήμερο 4 και 5 Απριλίου 2019 και στοχεύει στην επικοινωνία των τριών Μουσικών Σχολείων της Περιφέρειάς μας, στην προβολή του πλούσιου εκπαιδευτικού, καλλιτεχνικού αλλά και κοινωνικού τους έργου και στην ανταλλαγή εμπειριών και καλών πρακτικών μεταξύ μαθητών και εκπαιδευτικών.

Στο πλαίσιο της Συνάντησης θα πραγματοποιηθούν οι κάτωθι εκδηλώσεις:

Πέμπτη 4 Απριλίου και ώρα 20.30: Συναυλία συνόλων νυκτών εγχόρδων (κιθαράτες-μαντολινάτες) των τριών Σχολείων, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας.

Παρασκευή 5 Απριλίου και ώρα 20.30: Συναυλία του συνόλου κρουστών  και της χορωδίας από το Μ.Σ. Κέρκυρας, της χορωδίας και της μαντολινάτας από το Μ.Σ. Ζακύνθου, της μαντολινάτας, της ορχήστρας εγχόρδων, της χορωδίας και της μπαντίνας του Μ.Σ. Λευκάδας , στο Φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Λευκάδας.

Της συναυλίας της Παρασκευής θα προηγηθεί παρέλαση των τριών Σχολείων στον κεντρικό πεζόδρομο της Λευκάδας.

Η είσοδος, σε όλες τις εκδηλώσεις, θα είναι ελεύθερη για το κοινό.