Αιτήσεις για κοινωνικές παροχές στην Equal Society

Προσκαλούνται να υποβάλλουν αιτήσεις όσοι λαμβάνουν το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ). Όσοι είναι εγγεγραμμένοι στο ΤΕΒΑ ή λαμβάνουν προνοιακά ή άλλου είδους επιδόματα όπως αναπηρίας, πολυτέκνων ή λαμβάνουν επιδόματα στέγασης ή διαθέτουν βιβλιάρια απορίας ή είναι ανασφάλιστοι, άνεργοι ή είναι εγγεγραμμένοι στο κέντρο κοινότητας ή σε άλλες κοινωνικές δομές. Οι ανωτέρω, όχι περιοριστικά περιπτώσεις καλούνται να επικοινωνήσουν με τον κοινωνικό Οργανισμό Equal Society προκειμένου να εξεταστεί βάσει κριτηρίων εάν μπορούν να λάβουν επιπλέον κοινωνικές παροχές.

Οι παροχές αυτές σχετίζονται με δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, παροχή γευμάτων, εύρεση εργασίας, εκπαιδευτικά προγράμματα και παροχή υποτροφιών για τα παιδιά των οικογενειών που έχουν το δικαίωμα να ενταχθούν στα μητρώα του Οργανισμού.

Η υποβολή των αιτήσεων είναι ανοιχτή και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στη διεύθυνση Γουλιέλμου Δαίρπφελδ και Δημ. Βερροιώτη (κεντρική πλατεία Λευκάδας), προσκομίζοντας την ταυτότητά τουςπιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και το πρόσφατο εκκαθαριστικό σημείωμα. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο:  26450.22578.