Θέσεις εργασίας στη Λευκάδα από 18 έως 22/02/2019

Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society παρουσιάζει τις ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης για αυτή την εβδομάδα

Η πληροφορία της εβδομάδας:
ΚΕΑ

Στις 28 Φεβρουαρίου θα πληρωθούν οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης. Ωστόσο όσοι δικαιούχοι του ΚΕΑ ειδοποιήθηκαν μέσω sms για διακοπή θα μπορούν εκ νέου να κάνουν αιτήσεις εφόσον έχουν δηλώσει κανονικά τα εισοδήματά τους. Στις 28 Φεβρουαρίου θα γίνει η πληρωμή των δικαιούχων των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 31 Ιανουαρίου 2019. Η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα. Η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.

Αναλυτικά ο πίνακας των διαθέσιμων πεδίων απασχόλησης συνοδευόμενος από τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας συνοψίζονται παρακάτω: