Πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Μουσικοφιλολογικού Ομίλου «Ορφέας»

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 20 Ιανουάριου 2019 στο Φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου Λευκάδας με μεγάλη επιτυχία η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Μουσικοφιλολογικού  Ομίλου «ΟΡΦΕΥΣ» Λευκάδας. Σε μια ωραία ατμόσφαιρα μικροί και μεγάλοι φίλοι του «Ορφέα» είχαν την ευκαιρία να γιορτάσουν και να ανταλλάξουν ευχές για μια καλή χρονιά. Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λευκάδας και Ιθάκης κ. Θεόφιλος.

Ακολούθησε η απονομή τιμητικών πλακετών και διπλωμάτων στους ιδιώτες χορηγούς, επαγγελματίες της Λευκάδας και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με το εορταστικό πρόγραμμα όπου εμφανίστηκαν και καταχειροκροτήθηκαν η Κινηματογραφική Λέσχη «Ορφέα» με ταινίες animation, η «Μαντολινάτα» η «Μικτή Χορωδία» η «Παιδική Χορωδία» και το «Παιδικό/Εφηβικό χορευτικό τμήμα» του Ορφέα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Ορφέα» ευχαριστεί τον κόσμο για τη θερμή ανταπόκριση στο κάλεσμά του. Ευχαριστεί τους αρωγούς του Ομίλου για την διαχρονική στήριξη και τις Αρχές που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους. Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Ορφέα εύχεται σε όλους μια καλή χρονιά με υγεία και δημιουργικότητα.

Το ΔΣ του «Ορφέα» Λευκάδας