TUI: Η Ελλάδα κορυφαίος προορισμός για τους Αυστριακούς το 2019

Η Ελλάδα, η Ισπανία και η Τουρκία είναι οι 3 δημοφιλέστεροι προορισμοί διακοπών για τους Αυστριακούς για το καλοκαίρι του 2019, όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής στοιχεία προκρατήσεων της TUI Αυστρίας.

Παρότι η περίοδος κατά την οποία κορυφώνονται οι προκρατήσεις συνεχίζεται, αυτή είναι η πρώτη εικόνα στην αγορά της Αυστρίας που μεταδίδει η TUI, προκαθορίζοντας τις εφετινές τάσεις στη ζήτηση, όπως επισημαίνει η διευθύνουσα σύμβουλος της TUI Αυστρίας, Lisa Weddig.

Το 2019 ξεκίνησε για την αγορά της Αυστρίας με διψήφια αύξηση κρατήσεων για το καλοκαίρι, επισημαίνει η TUI.

Η διαφοροποίηση που παρατηρείται φέτος είναι οτι υπάρχει αύξηση των προτιμήσεων για εξατομικευμένες και συνήθιστες εμπειρίες ταξίδιου, όπως η επιλογή άγνωστου προορισμού, δεντρόσπιτου κτλ. στο πλαίσιο πακέτου διακοπών.

Αποφασιστικός παράγοντας επιλογής διακοπών είναι όλο και περισσότερο η δυνατότητα που προσφέρει το ξενοδοχείο ή ο προορισμός στη λήψη φωτογραφιών για το Instagram, ιδιαίτερα για τους ταξιδιώτες νεαρής ηλικίας.

Επίσης, σύμφωνα με την TUI μεγαλύτερη ζήτηση από ποτέ παρουσιάζουν τα ταξίδια χωρίς παιδιά, και ως εκ τούτου η διαμονή σε ξενοδοχεία αποκλειστικά για ενήλικες.

Πηγή φωτό: Pixabay

Πηγή