Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Φιλανθρωπική Ποδηλατάδα του Φίλανδρου

Δίπλα στην πρωτοβουλία του Φίλανδρου στάθηκε ο κόσμος της Λευκάδας και όχι μόνο, προκειμένου όλοι μαζί να συνδράμουν στον φιλανθρωπικό χαρακτήρα της ποδηλατάδας.

Πηγή έμπνευσής μας τα φιλανθρωπικά μη κερδοσκοπικά σωματεία του νησιού μας που παρά τις δυσκολίες της εποχής συνεχίζουν να ενισχύουν και να συνδράμουν σε ιδιαίτερα ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και η φίλη μας Γεωργία που παλεύει για την ζωή της.

Διπλό μήνυμα λοιπόν με εκείνο της φιλανθρωπίας και εκείνο του εναλλακτικού τρόπου μετακίνησης μέσω ποδηλάτου, για ένα πιο όμορφο και ανθρώπινο γεμάτο αξίες μέλλον για όλα τα παιδιά.

Περίπου 500 ποδηλάτες μικροί και μεγάλοι, με ή χωρίς παρέα στο ίδιο ποδήλατο, αψηφώντας το κρύο, έδωσαν ένα δυναμικό παρών επιβεβαιώνοντας για άλλη μία φόρα την συνοχή των συμπολιτών μας σε δύσκολες στιγμές.

Οι τυχεροί αριθμοί και τα αντίστοιχα δώρα είναι:
14: κατάστημα Κωτσόβολος Λευκάδας
103: κατάστημα Κωτσόβολος Λευκάδας
1230: Melekos Health Club Λευκάδας
1264: κατάστημα Ο2 Λευκάδας

Παρακαλούνται οι τυχεροί να επικοινωνήσουν με τον ΑΣΛ Φίλανδρος προκειμένου να παραλάβουν τα δώρα τους.

Ο ΑΣΛ Φίλανδρος νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει:

  • Το Εμπορικό Επιμελητήριο Λευκάδας που ως αρωγός της προσπάθειας, μας παραχώρησε τον σκεπασμένο χώρο εκδηλώσεων δίπλα στο παγοδρόμιο.
  • Την Τροχαία και το Λιμενικό Σώμα Λευκάδας για την παρουσία τους προκειμένου να διεξαχθεί με ασφάλεια η όλη εκδήλωση.
  • Το κατάστημα Δάσκαλος για την προσφορά των χριστουγεννιάτικων καπέλων.
  • Το τυπογραφείο Typo Center Βεργίνης Γεράσιμος και Κέντρο Φωτοτυπίας Γράψας Τηλέμαχος για την χορηγία του διαφημιστικού υλικού και των κουπονιών συμμετοχής.
  • Τα καταστήματα: Κωτσόβολος Λευκάδας, Κατάστημα Ο2 Λευκάδας, Melekos Health Club Λευκάδας, για την προσφορά των δώρων της λαχειοφόρου.
  • Το Wine Bar Μαύρος Λαγός για την προσφορά ζεστού αρωματικού κρασιού.
  • Το ζαχαροπλαστείο Il sapore για την διάθεση τεχνικού εξοπλισμού.
  • Τις γυναίκες, μητέρες και φίλους του ΑΣΛ Φίλανδρος, που με πολύ μεράκι και προσωπική φροντίδα έφτιαξαν και πρόσφεραν τα γλυκίσματα.