«Μάρνι» από τη Metropolitan Opera στην Πρέβεζα

Με την όπερα του Nico Muhly «Μάρνι» συνεχίζουν το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στις 20:00 το βράδυ οι ζωντανές μεταδόσεις από τη Μετροπόλιταν όπερα της Νέας Υόρκης στο Πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Πρέβεζας.

Image result for muhly's marnie opera marnie

Η σύγχρονη όπερα Μάρνι του Nico Muhly, βασισμένη σε μυθιστόρημα του Winston Graham, που είχε εμπνεύσει το γεμάτο σασπένς θρίλερ του Hitchock κάνει φέτος πρεμιέρα στη Met και στο πρόγραμμα Live in HD. H Isabel Leonard εμφανίζεται στον ομώνυμο ρόλο,  με τον Christopher Maltman στο ρόλο του εκβιαστή συζύγου Μαρκ Ρούτλαντ, τον Iestyn Davies στον ρόλο του αδελφού του Τέρι, την Janis Kelly ως κα. Ρούτλαντ, και την περίφημη mezzo-soprano Denyce Graves στον ρόλο της μητέρας της Μάρνι. Ο Robert Spano κάνει το ντεμπούτο του ως διευθυντής ορχήστρας.

Η Μάρνι είναι σύμπραξη και συμπαραγωγή με την English National Opera, εκεί όπου είχε ανέβει αρχικά το 2017.

Η όπερα έχει δύο πράξεις και διάρκεια 2 ώρες & 52 λεπτά με 1 διάλειμμα 30 λεπτών.

Οι προβολές στην Πρέβεζα πραγματοποιούνται για δέκατη συνεχή χρονιά στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου (πρώην Όαση), όπου υψηλής ποιότητας μηχανήματα «ταξιδεύουν» το κοινό στην Όπερα της Νέας Υόρκης.

Τιμή εισιτηρίου 8 ευρώ (και 4 ευρώ για μαθητές, φοιτητές και ανέργους). Για πρώτη φορά διατίθεται και εισιτήριο διαρκείας αξίας 70,00€ και ισχύει και για τις δέκα προγραμματισμένες προβολές της σαιζόν 2017-2018.

Περισσότερες πληροφορίες από το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας (στο τηλέφωνο 26820-25320 και στο odioprev@otenet.gr)