«Το κορίτσι της Δύσης» από τη Metropolitan Opera στην Πρέβεζα

Με την όπερα του Giacomo Puccini «Το κορίτσι της Δύσης» συνεχίζουν το Σάββατο 27 Οκτωβρίου στις 20:00 το βράδυ οι ζωντανές μεταδόσεις από τη Μετροπόλιταν όπερα της Νέας Υόρκης στο Πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Πρέβεζας.

Σε αυτό το ρομαντικό έπος της Άγριας Δύσης, η σοπράνο Eva-Maria Westbroek εμφανίζεται στο ρόλο της πιστολέρο ηρωίδας του Puccini, στο πλευρό του φημισμένου τενόρου Jonas Kaufmann, ο οποίος κάνει την πολυαναμενόμενη επανεμφάνιση του στο πρόγραμμα Live in HD στο ρόλο του παράνομου Ντικ Τζόνσον. Ο βαρύτονος Željko Lučić είναι ο άγρυπνος σερίφης Τζακ Ρανς. Διευθύνει ο Marco Armiliato.

Η όπερα έχει δύο πράξεις και διάρκεια 3 ώρες & 22 λεπτά με 1 διάλειμμα 30 λεπτών.

Οι προβολές στην Πρέβεζα πραγματοποιούνται για δέκατη συνεχή χρονιά στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου (πρώην Όαση), όπου υψηλής ποιότητας μηχανήματα «ταξιδεύουν» το κοινό στην Όπερα της Νέας Υόρκης.

Τιμή εισιτηρίου 8 ευρώ (και 4 ευρώ για μαθητές, φοιτητές και ανέργους). Για πρώτη φορά διατίθεται και εισιτήριο διαρκείας αξίας 70,00€ και ισχύει και για τις δέκα προγραμματισμένες προβολές της σαιζόν 2017-2018.

Περισσότερες πληροφορίες από το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας (στο τηλέφωνο 26820-25320 και στο odioprev@otenet.gr)