Ανακοίνωση σχετικά με την παραχώρηση του Κέντρου Νεότητας στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων

Η πρώην Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων (το Ίδρυμα από 1ης Οκτωβρίου ενσωματώθηκε στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο) είναι στην ευχάριστη θέση να γνωρίσει στους πολίτες της Λευκάδας και στην πανεπιστημιακή κοινότητα ότι το Προεδρείο της μαζί με την Πρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων του Ιονίου Πανεπιστημίου, σύμφωνα με τον Νόμο Ενοποίησης ΤΕΙ Ιονίων Νήσων – Ιονίου Πανεπιστημίου, απαρτίζουν το Συμβούλιο Ένταξης, το οποίο έχει οριστεί να εργαστεί για όλη τη μεταβατική περίοδο 2018-1022 ως συμβουλευτικό όργανο, για την τακτοποίηση όλων των εκπαιδευτικών και κτιριακών εκκρεμών υποθέσεων που σχετίζονται με την τελική ολοκλήρωση της ενοποίησης των δύο Ιδρυμάτων. Εν κατακλείδι, Νέα Κατάσταση, Νέα Καθήκοντα.

Για μια ακόμη φορά ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν στην παραχώρηση των οικοδομικών τετραγώνων 302 και 305 από το Δημόσιο στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων για να λυθεί το πρόβλημα της στέγασης του νέου Τμήματος Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Τέλος, ευχαριστούμε την Τοπική Αυτοδιοίκηση Λευκάδας και τον κύριο εκπρόσωπό της, Δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Δρακονταειδή, για την όλη συνεισφορά και συνεργασία του με το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.

Το Προεδρείο της τέως Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων

Ο Πρόεδρος Ιωάννης Δραγώνας

Ο Α ‘Αντιπρόεδρος Αθανάσιος Καλαφάτης

Ο Β’ Αντιπρόεδρος Ιωάννης Χάλαρης

Ο Γ’ Αντιπρόεδρος Ερνέστος Τζαννάτος