Έτοιμες οι δύο σημαντικές εκδόσεις για την τουριστική προώθηση της Λευκάδας για το 2019!

Δύο σημαντικές νέες εκδόσεις κυκλοφόρησαν μόλις για τον πρωταγωνιστή της λευκαδίτικης οικονομίας, τον τουρισμό. Ύψιστη προσδοκία είναι η ενδυνάμωση και η περαιτέρω διεύρυνση της σεζόν του 2019, μέσω της αξιοποίησης των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων της Λευκάδας. Αισιοδοξούμε ότι σε αυτή την κατεύθυνση θα συνδράμουν σημαντικά οι εν λόγω οδηγοί οι οποίοι θα αναχωρήσουν λίαν συντόμως για τις διεθνείς εκθέσεις τουρισμού.

Πρόκειται για 2 ιδιαίτερα προσεγμένες και άρτια αισθητικά εκδόσεις που διανέμονται σε χιλιάδες αντίτυπα και πληροφορούν τον επισκέπτη της Λευκάδας για όλα όσα μπορεί να δει και να κάνει στο νησί μας.

Οι οδηγοί είναι ήδη διαθέσιμοι σε ηλεκτρονική μορφή ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει και η έντυπη μορφή τους.

8η έκδοση του οδηγού «Destination Lefkada»

Όλα αυτά τα χρόνια ο οδηγός «Destination Lefkada» έχει αποσπάσει ιδιαιτέρως κολακευτικά σχόλια τόσο από τους φορείς του τουρισμού και τους επαγγελματίες του είδους όσο και από τους ίδιους τους επισκέπτες της Λευκάδας μιας και παρέχει λεπτομερείς περιγραφές για κάθε περιοχή του νησιού, πλούσιο φωτογραφικό υλικό, σημαντικές πληροφορίες που μπορεί να τους φανούν χρήσιμες καθ΄όλη τη διάρκεια της διαμονής τους στο νησί και ουσιαστικά μια ατζέντα διακοπών, χτισμένη άρτια από το α ως το ω και προσαρμοσμένη για όλα τα γούστα και τις απαιτήσεις.

Η έκδοση «Destination Lefkada 2019» βοηθά τον επισκέπτη του νησιού να γνωρίσει τη Λευκάδα από κάθε πλευρά της, συστήνοντάς του μέρη για εκδρομές τόσο στη Λευκάδα όσο και στις γύρω περιοχές, μυώντας τον στα μυστικά της λευκαδίτικης κουζίνας μέσα από ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στη γαστρονομία και προτείνοντάς του tips για διακοπές με ιστιοπλοϊκό ή σκάφος στο Ιόνιο.

 

3η έκδοση του οδηγού «Accommodation in Lefkada, your affordable luxury»

Για τρίτη χρονιά η Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων Λευκάδας εκδίδει σε συνεργασία με τις εκδόσεις fagottobooks το «Accommodation in Lefkada, your affordable luxury». Το συγκεκριμένο έντυπο εστιάζει αποκλειστικά στη διαμονή και μέσα από μια πληθώρα επιλογών, από παραδοσιακές κατοικίες και βίλλες έως ενοικιαζόμενα δωμάτια βοηθά τον δυνητικό επισκέπτη να βρει το κατάλυμα που αναζητά και ανταποκρίνεται ακριβώς στον τύπο διακοπών που προσδοκεί. Το «Accommodation in Lefkada, your affordable luxury 2019», παρέχει ακόμα στον επισκέπτη πληροφορίες για το νησί της Λευκάδας και φωτογραφικό υλικό που αναδεικνύει τις ομορφιές της. Στον οδηγό είναι καταχωρημένα ονομαστικά όλα τα μέλη της Ομοσπονδίας ενώ παράλληλα προβάλλονται και επιχειρήσεις που προσφέρουν χρήσιμες υπηρεσίες στα καταλύματα.

Δείτε και «ξεφυλλίστε» από εδώ το «Destination Lefkada 2019» αξιοποιώντας και τα ενεργά του links. Προκειμένου να το δείτε ολόκληρο πατήστε την ένδειξη fullscreen κάτω δεξιά.

Δείτε και «ξεφυλλίστε» από εδώ το «Accommodation in Lefkada, your affordable luxury 2019» αξιοποιώντας και τα ενεργά του links. Προκειμένου να το δείτε ολόκληρο πατήστε την ένδειξη fullscreen κάτω δεξιά.