«Σαμψών και Δαλιδά» από τη Metropolitan Opera στην Πρέβεζα

Με την όπερα του Camille Saint-Saëns «Σαμψών και Δαλιδά» συνεχίζουν το Σάββατο 20 Οκτωβρίου στις 20:00 το βράδυ οι ζωντανές μεταδόσεις από τη Μετροπόλιταν όπερα της Νέας Υόρκης στο Πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Πρέβεζας.

Η εκρηκτική Elīna Garanča και ο μοναδικός Roberto Alagna πρωταγωνιστούν στο βιβλικό έπος του Saint-Saëns “Σαμψών και Δαλιδά”. Πρόκειται για την πολυαναμενόμενη επανένωση των δυο πρωταγωνιστών μετά το 2010, όταν είχαν καταπλήξει κοινό και κριτικούς στην περίφημη συνεργασία τους στην Κάρμεν. Ο Laurent Naouri συμπρωταγωνιστεί στον ρόλο του Αρχιερέα. Ο Darko Tresnjak, βραβευμένος με Tony Award, κάνει ντεμπούτο στη Met σκηνοθετώντας την νέα παραγωγή της όπερας για πρώτη φορά μετά από είκοσι χρόνια στην Met. Ο Sir Mark Elder διευθύνει.

Η όπερα έχει δύο πράξεις και διάρκεια 3 ώρες & 4 λεπτά με 1 διάλειμμα 30 λεπτών.

Οι προβολές στην Πρέβεζα πραγματοποιούνται για δέκατη συνεχή χρονιά στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου (πρώην Όαση), όπου υψηλής ποιότητας μηχανήματα «ταξιδεύουν» το κοινό στην Όπερα της Νέας Υόρκης.

Τιμή εισιτηρίου 8 ευρώ (και 4 ευρώ για μαθητές, φοιτητές και ανέργους). Για πρώτη φορά διατίθεται και εισιτήριο διαρκείας αξίας 70,00€ και ισχύει και για τις δέκα προγραμματισμένες προβολές της σαιζόν 2017-2018.

Περισσότερες πληροφορίες από το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας (στο τηλέφωνο 26820-25320 και στο odioprev@otenet.gr)