T+L: Τρεις Έλληνες στους 117 καλύτερους ταξιδιωτικούς συμβούλους για το 2018

Τρεις Έλληνες είναι ανάμεσα στους καλύτερους ταξιδιωτικούς συμβούλους της χρονιάς σύμφωνα με τη λίστα τουριστικών πρακτόρων από όλο τον κόσμο που συντάσσει ετησίως το κορυφαίο ταξιδιωτικό περιοδικό Travel+Leisure.

Σύμφωνα με τις επιλογές του περιοδικού στην 17η κατά σειρά κατάταξη (ονομάζεται A-List των τουριστικών πρακτόρων της χρονιάς), οι ταξιδιωτικοί σύμβουλοι από την Ελλάδα που ξεχωρίζουν είναι οι Mina Agnos (Ιταλία, Κροατία και Ισπανία), Christos Stergiou (Μεσόγειος) και Petros G. Zissimos(Τουρκία).

Mina Agnos 

Christos Stergiou

Petros G. Zissimos

Οι τουριστικοί πράκτορες που αναδεικνύονται στη λίστα, επιλέγονται από τους συντάκτες του περιοδικού έπειτα από αξιολόγηση εκατοντάδων συμβούλων στον τομέα πολυτελών διακοπών, με κριτήριο τις καλύτερες υπηρεσίες που προσφέρουν στους ταξιδιώτες.

Στην αξιολόγηση μετέχει επιτροπή τουριστικών συμβούλων που αποτελείται από ιδιοκτήτες και στελέχη που συνεργάζονται με το περιοδικό στις τάσεις της τουριστικής αγοράς καθώς και άλλοι ειδικοί από την τουριστική βιομηχανία.

Ειδικότερα, αξιολογούνται η ιδιαιτερότητα των ταξιδιωτικών προγραμμάτων, η αποκλειστική πρόσβαση και οι θετικές κριτικές από τους πελάτες. Επιπλέον, αναδεικνύονται επαγγελματίες που ταξιδεύουν συχνά στους προορισμούς στους οποίους ειδικεύονται (τουλάχιστον μία φορά ετησίως) και οι οποίοι επικεντρώνουν τις προσπάθειές τους στην προσφορά όσο το δυνατόν περισσότερων και καλύτερων υπηρεσιών στους ταξιδιώτες.

Πηγή